midnight Üye Şöyle avatarla beraber imzadaki resme falan baktığımda,DarkMetal'ci tipler aklıma geliyor ;
DoKuZuNCuKaPI Üye Originally posted by midnight@Jul 21 2005, 11:08 PM Şöyle avatarla beraber imzadaki resme falan baktığımda,DarkMetal'ci tipler aklıma geliyor ; [post=114039]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... ; Black Metal hastasıyım :müzik: joker_bgli nin avatarı da masumiyet,hüzün ve güzelliği aklıma getiriyor.
Originally posted by midnight@Jul 21 2005, 11:08 PM Şöyle avatarla beraber imzadaki resme falan baktığımda,DarkMetal'ci tipler aklıma geliyor ; [post=114039]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... ; Black Metal hastasıyım :müzik: joker_bgli nin avatarı da masumiyet,hüzün ve güzelliği aklıma getiriyor.
buyuleyici_kiz Üye Hakikaten güzel bi cevap olmuş ben bile yeni farkettim :P Yarasayı yeni farkettim betmeni hatırladım ve çocukluğum aklıma geldi ah ah nerde o günler şimdi...
Hakikaten güzel bi cevap olmuş ben bile yeni farkettim :P Yarasayı yeni farkettim betmeni hatırladım ve çocukluğum aklıma geldi ah ah nerde o günler şimdi...