asigsasi Üye yaren_dede' Alıntı: dostum memleket meselesi yaptınız şu saat mifini he altta eklediğim zip dosyasının içindeki resource isimli klasörù e ana dizine bırak restart yap saatin büyük ihtimal düzelecek düzelecek Genişletmek için tıkla ... dostum saat düzeldi de 2 tane saat digital nasıl oluyor ben onu anlamadım
yaren_dede' Alıntı: dostum memleket meselesi yaptınız şu saat mifini he altta eklediğim zip dosyasının içindeki resource isimli klasörù e ana dizine bırak restart yap saatin büyük ihtimal düzelecek düzelecek Genişletmek için tıkla ... dostum saat düzeldi de 2 tane saat digital nasıl oluyor ben onu anlamadım
yaren_dede Üye Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: dostum saat düzeldi de 2 tane saat digital nasıl oluyor ben onu anlamadım Genişletmek için tıkla ... cfw kullanıyor herhalde bendede 2 tane var - - - Eklendi - - - asigsasi' Alıntı: dostum saat düzeldi de 2 tane saat digital nasıl oluyor ben onu anlamadım Genişletmek için tıkla ... ben şeffaf olan için dosya ekledim dostum yani düzelecek derken ondan bahsediyorum
asigsasi' Alıntı: dostum saat düzeldi de 2 tane saat digital nasıl oluyor ben onu anlamadım Genişletmek için tıkla ... cfw kullanıyor herhalde bendede 2 tane var - - - Eklendi - - - asigsasi' Alıntı: dostum saat düzeldi de 2 tane saat digital nasıl oluyor ben onu anlamadım Genişletmek için tıkla ... ben şeffaf olan için dosya ekledim dostum yani düzelecek derken ondan bahsediyorum
asigsasi Üye yaren_dede' Alıntı: cfw kullanıyor herhalde bendede 2 tane var - - - Eklendi - - - ben şeffaf olan için dosya ekledim dostum yani düzelecek derken ondan bahsediyorum Genişletmek için tıkla ... maşallah sizin cfw de baya bereketli
yaren_dede' Alıntı: cfw kullanıyor herhalde bendede 2 tane var - - - Eklendi - - - ben şeffaf olan için dosya ekledim dostum yani düzelecek derken ondan bahsediyorum Genişletmek için tıkla ... maşallah sizin cfw de baya bereketli
yaren_dede Üye Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: maşallah sizin cfw de baya bereketli Genişletmek için tıkla ... herhalde 15 tane filan saat var
asigsasi' Alıntı: maşallah sizin cfw de baya bereketli Genişletmek için tıkla ... herhalde 15 tane filan saat var
bulentcan91 Üye yaren_dede' Alıntı: dostum memleket meselesi yaptınız şu saat mifini he altta eklediğim zip dosyasının içindeki resource isimli klasörù e ana dizine bırak restart yap saatin büyük ihtimal düzelecek düzelecek Genişletmek için tıkla ... Dostum görünüm şu şekli aldı, Şu şeffaf arkaya fon olmayan Digital saat halen şeffaf. Bütün saatleri kaldırıp yeniden kuracam. - - - Eklendi - - - Sabah sabah beni güldürdünüz ya, . Allah sizleride güldürsün. Rusları geçecez bu saatlerle. .
yaren_dede' Alıntı: dostum memleket meselesi yaptınız şu saat mifini he altta eklediğim zip dosyasının içindeki resource isimli klasörù e ana dizine bırak restart yap saatin büyük ihtimal düzelecek düzelecek Genişletmek için tıkla ... Dostum görünüm şu şekli aldı, Şu şeffaf arkaya fon olmayan Digital saat halen şeffaf. Bütün saatleri kaldırıp yeniden kuracam. - - - Eklendi - - - Sabah sabah beni güldürdünüz ya, . Allah sizleride güldürsün. Rusları geçecez bu saatlerle. .
bulentcan91 Üye yaren_dede' Alıntı: dostum apps içinde kaç tane dijital yazan mif dosyası var Genişletmek için tıkla ... Dostum merhaba apps içinde 1 adet digitalclock.mif var Bu CFW öyleymiş neden diyeceksin başka makinaya kurduk ve Yazılım(111.030.0609-ShNCFW v1.7)da Widgetlarda iki adet Saat,dijital var, Dostum. - - - Eklendi - - -
yaren_dede' Alıntı: dostum apps içinde kaç tane dijital yazan mif dosyası var Genişletmek için tıkla ... Dostum merhaba apps içinde 1 adet digitalclock.mif var Bu CFW öyleymiş neden diyeceksin başka makinaya kurduk ve Yazılım(111.030.0609-ShNCFW v1.7)da Widgetlarda iki adet Saat,dijital var, Dostum. - - - Eklendi - - -