TuRKGuCu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben kullanıyorum ve aşırı memnum
bnde çok memnunum bide cm10 u tam stabil hale getirseler bomba olur.
ben de varım
bu telofonu s2 ile kıyaslayarak aldım
eksik yönleri ve artı yönleri vardı ancak artı yönleri daha agır bastı
hızı
ram
kücüklügü
weptob
telefonu dock ile(küçük bir lcd tv ye baglayarak) kullandıgınız da birde kablosuz baglantınız oldugunda benim külüstür labtopdan daha iyi işgörüyor
ucuz olması
ben yıllarca nokia kullandım çogu insan gibi simbiyanın degişime ayak uyduramamasından dolayı androidi merak etdim n96 tım (4 sene veya 5 sene kullandım) bozulun ca almayı düşündügüm ilk tel one x di ve hala almayı düşlediğm tel..biraz pahalı olunca fiyatı düşer diye bekledim oda olmadı fiyatı düşsede istediğim fiyat aralığına düşmedi
internet de gezerken rasladım atrixe tahriben 1 ay araştırdım yorumlara şikayetlere baktım(alırken tek dikkat etmediğim şey ise malesef motorolanın duyarsızlıgı ve beceriksizligi )s2 le karşılaştırdım en uygunu bence en dogru kararı vererek atrix aldım ve memnunum
ANCAK HALA GOOGLE VE MOTOROLA YÖNETİCİLERİNİN BU TİCARET ANLAYICINA BİR ANLAM VEREMİYORUM BEN NOKİA DAN KAÇDIM AMA GOOGLE BABAYA YAKALANDIM
Atrix aldım çok memnunum.
S3 Mini, Xperis P baktım ama Atrix daha ağır bastı. İyi ki almışım.
kardeşim kendine şunu sormalısın neden rom atmam gerekiyor.?bende varım rom atacam ama suanda hepsı sorunlu galıba ne onerırsınız
o ne kardeş
orjinal rom yüklüyse yapabilirsin bu dediklerini.
cm7 tavsiye etmem 2.3.7 üzerine kuruluor bn denedim hoşuma gitmedi, boot kilidi çok basit bölümde anlatım var ama dikkatli ve tam okuyarak yapmalısın. ondan sonrası büyük bi zevkle rom denemek oluyor. yapamadığın bi sorunla karşılaşırsan biz hertürlü yardımcı oluruz. iyi forumlar.
bootlader kilidini açtınmı unlock durumdamı telefon?
Açmadım daha. Lock durumda hala. Fastboot alıp bilgisayar komutlar yapılıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?