TuRKGuCu
Üye
bende dün sipariş verdim golddanbu telefonu bulabilmek için 3 hafta android telefon aradım durdum bu fiyata inşallah sorunsuz ve erken gelir
Peki arıza yaparsa garantiye nereye yollayacaz?
teşekürler arkadaşlar hb den alınca iade var ama niye bilerek kendimi ateşe atacagım netteki şikayetlerin geneli hb den alınan atrixlerde yaşanmış senin veya bir kaç kişi bende sorun yok diyor ama genele bakalım sıfır cihazda yüzde degil binde bir sorunlu cihaz çıkar hb den alınan atrixlerin geneli sıfırlanmış ikinci el cihazlar o yüzden hb bulaşmak istemiyorum gold nasıl onuda bilmiyorum iade koşulları müşteri hizmeti iyimi bilmiyorum hb de sorun yok herhalde iade filan yapılıyor birde şunu okudum sitenin birinde türkiyeye gelen atrixlerin hepsi sıfırlanmış ikinci el deniyor ne derece dogru oda
- - - Eklendi - - -
teşekürler arkadaşlar hb den alınca iade var ama niye bilerek kendimi ateşe atacagım netteki şikayetlerin geneli hb den alınan atrixlerde yaşanmış senin veya bir kaç kişi bende sorun yok diyor ama genele bakalım sıfır cihazda yüzde degil binde bir sorunlu cihaz çıkar hb den alınan atrixlerin geneli sıfırlanmış ikinci el cihazlar o yüzden hb bulaşmak istemiyorum gold nasıl onuda bilmiyorum iade koşulları müşteri hizmeti iyimi bilmiyorum hb de sorun yok herhalde iade filan yapılıyor birde şunu okudum sitenin birinde türkiyeye gelen atrixlerin hepsi sıfırlanmış ikinci el deniyor ne derece dogru oda
Dünyada ki bütün bozuk Atrix Türkiye'ye gönderildi almayın en iyisi aynı donanımlara sahip farklı cihazlar alıp 350 lira fazla ödeyin.
Bu arada Gold, Hızlıal ve HB hepsi aynı ürün. Sadece HB kutu içeriği daha zengin.
İlla ki sorunlu ürünleri vardır ama hepsine Ruberfresh demek büyük bir haksızlık.
O yorumların hepsi ne hikmetse DH yapılmış o siteyede ben güvenmiyorum. Adamlar ota çöpe Ruberfresh diyorlar
burada telefona çamur atmıyorum atrix iyi olmasa almak için araştırmazdım herhalde burda sorunsuz cihaz nerden alınır soruşturması var sizede iyi forumlar
öncelikle yetersiz bilgiye sahip olduğun çok açık belli hb dadan alınan cihazla golddan alınan cihazın kutu içeriği aynı bizler bu motorola sayfasında atrix kullanan arkadaşlar olarak sürekli bilgi alışverişi yapıyoruz. sen gerçek atrix sahibine bnzemiyorsun bi diyon taş gibi cihaz bi diyon almayın hangisi bi karar verde insanları aydınlat o müthiş atrix bilginle.
Siz benim mesajımda ki ironiyi anlamamışsınız.Öncelikle şunu belirteyim ki ben Atrix kullanıcısıyım ve telefonumdan çok ama çok memnunum. Arkadaşın çelişkiye düştüğü durumların hepsini okudum malum sitelerde ama aldırmadan gittim Atrix aldım.
Kutu içeriği konusunda gelince HB ve Gold ve Hızlı cihazı almadan önce hepsini inceledim. Sadece HB sitesinde DOCK STATİON yazıyor ki gidip siteleri inceleyin hala aynı şekilde görürsünüz ama Gold ve Hızlıal sitelerinden gönderilen cihazlardan DOCK STATİON çıkıyordur orasını bilemem. Yorumu sitelerde ki bilgilere dayanarak yapıyorum.
Atrix için ruberfresh diyenler artık direk şu cevabı veriyorum. Almayın, Türkiye'ye gelen bütün Motorola Atrix tamir görmüş cihazlar diye ironi yapıyorum. S3 Mini almanın eşiğinden döndüm bununda tek sebebi Atrix. Çünkü aynı donanımlara sahip hatta daha iyi Atrix'e 599 TL verdim S3 Mini alsaydım 900 TL verecektim.
Umarım anlatabilmişimdir derdimi.
sana kızdığım için kusura bakmaama kendi içinde ince düşüncelerle yorum yaptığın için iyimi yorum kötümü kestiremedim. tekrar kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?