TuRKGuCu Üye almasanda olur ekran sağlam öyle kolay çizilcek cinsten değil jelly bean rom çıktı yükleyemedim sen anlıyonmu bu işlerden
almasanda olur ekran sağlam öyle kolay çizilcek cinsten değil jelly bean rom çıktı yükleyemedim sen anlıyonmu bu işlerden
paradox07 Üye Konu Sahibi security22800' Alıntı: almasanda olur ekran sağlam öyle kolay çizilcek cinsten değil jelly bean rom çıktı yükleyemedim sen anlıyonmu bu işlerden Genişletmek için tıkla ... ben rom işlerine hiç bulaşmamayı tercih ederim.çünkü yanlış yaparsan cihaz garanti dışı kalıyor.ama root yapmakta bi sakınca yok bence
security22800' Alıntı: almasanda olur ekran sağlam öyle kolay çizilcek cinsten değil jelly bean rom çıktı yükleyemedim sen anlıyonmu bu işlerden Genişletmek için tıkla ... ben rom işlerine hiç bulaşmamayı tercih ederim.çünkü yanlış yaparsan cihaz garanti dışı kalıyor.ama root yapmakta bi sakınca yok bence
paradox07 Üye Konu Sahibi security22800' Alıntı: valla bende ki de merak iste yoksa memnunum telden Genişletmek için tıkla ... ben de çok merak sararım öyle şeylere,kurcalarım ama risk var işte bunda.garanti bence çok önemli
security22800' Alıntı: valla bende ki de merak iste yoksa memnunum telden Genişletmek için tıkla ... ben de çok merak sararım öyle şeylere,kurcalarım ama risk var işte bunda.garanti bence çok önemli