FlaxLy Üye codblackops2' Alıntı: Hacı adam gelmiş bize hakaret ediyor.Gelmiş bir de bize saygı duymuyorsunuz diyor.onun bize duyduğu saygıya bak Genişletmek için tıkla ... Yaw fail olduk. Ben yanlış anladım sory Editliyorum.
codblackops2' Alıntı: Hacı adam gelmiş bize hakaret ediyor.Gelmiş bir de bize saygı duymuyorsunuz diyor.onun bize duyduğu saygıya bak Genişletmek için tıkla ... Yaw fail olduk. Ben yanlış anladım sory Editliyorum.
reaurora Üye seytan_avcisi' Alıntı: İslam dininde farklı inançlara ve görüşlere saygı duyulması gerekir sizin gibi düşünmeyen birini neden dışlarsınız? Yobazlar! Genişletmek için tıkla ... ne dedin ne dedin anlayamadım? sen hangi islamdan bahsediyorsun. islamın kendisi tek inançtır. başka inançlar mı savunacak?
seytan_avcisi' Alıntı: İslam dininde farklı inançlara ve görüşlere saygı duyulması gerekir sizin gibi düşünmeyen birini neden dışlarsınız? Yobazlar! Genişletmek için tıkla ... ne dedin ne dedin anlayamadım? sen hangi islamdan bahsediyorsun. islamın kendisi tek inançtır. başka inançlar mı savunacak?
FlaxLy Üye neco1835' Alıntı: ne dedin ne dedin anlayamadım? sen hangi islamdan bahsediyorsun. islamın kendisi tek inançtır. başka inançlar mı savunacak? Genişletmek için tıkla ... +1
neco1835' Alıntı: ne dedin ne dedin anlayamadım? sen hangi islamdan bahsediyorsun. islamın kendisi tek inançtır. başka inançlar mı savunacak? Genişletmek için tıkla ... +1