Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler Bahadır, duvar kağıda da olsa iyi olurdu
Çok hızlısın teşekkürlerCanli duvar kagidi
Bende bunun widgeti çıkmıyor abi
Ellerine sağlık abi ama kk de olduğumdan deniyemiyeceğim
Evet 10 gündür bu romdayım ama adı lollipop port sürümü kkWidget menusunde iyi bak oralardadir
Lollipop Port kullaniyorum memnunum yazan sen degilmiydin daha dun okudum sanki
daha demin baktım yoktu şimdi baktım var töbe töbe ne iştir buWidget menusunde iyi bak oralardadir
Abi evet benim 10 gündür kullanıyorum gayet iyiWidget menusunde iyi bak oralardadir
Abi evet benim 10 gündür kullanıyorum gayet iyi
adı lolli port ama sürümü kk ve bu konudaki dosyayı indrdm paket ayrştırma sorunu verdi demekki kk
daha demin baktım yoktu şimdi baktım var töbe töbe ne iştir bu
Bunda s6 uygulamaları var ayrıca pc yok stock atamıyorumOnu kullanana kadar s5 arayuzu saglayan xposed modulunu kullan daha iyi 1 gb dosya indirdirip telefonu sıfırlayıp ugrastığına değmemiş.
Ben buradan görüyorum sen oradan göremiyorsun
Bunda s6 uygulamaları var ayrıca pc yok stock atamıyorum
Cm atsam beğenmessem durmazsam atacak rom yok s5 romu üstüne flaşlanıyormu bi bilgim yok birazda zorunluluk gibi
Gereksizler watchon ve samsung hesabım vsuygulamaları gibiStock gerekli.
Romdan gereksiz diye stock uygulamalari kaldiriyorsun sonrada s6 uygulamaları var diyorsun
cm de istedinmi kalırsınGereksizler watchon ve samsung hesabım vsuygulamaları gibi
Bak cm ye de güvenemiyorum kendimede güvenemiyorum kalacağımı bilsem yüklerdim
Bi güvenebilsem yüklicemcm de istedinmi kalırsın
güvenme derken ben kullanıyom gayet güvenilir ve tatlı bi romBi güvenebilsem yüklicem
O değilde cm ye geçicem birazdan gönlüm rahat olcak bu romda kasma vs yok fakat 1 gb bile boş değil oyun bile yok indirmede yapmıyorgüvenme derken ben kullanıyom gayet güvenilir ve tatlı bi rom
cm.12.1 mi geçicenO değilde cm ye geçicem birazdan gönlüm rahat olcak bu romda kasma vs yok fakat 1 gb bile boş değil oyun bile yok indirmede yapmıyor
sorunu çözdüm android obb şişmişticm.12.1 mi geçicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?