aga_0074 Üye ayiptir anil kardes belki evlidir belki nisanlidir belki sevdigi yardir..bu laflari sana yakistirmadim..uzdun beni..yanlis anlasilma olsin dunya ahiret kardesim olsun..
ayiptir anil kardes belki evlidir belki nisanlidir belki sevdigi yardir..bu laflari sana yakistirmadim..uzdun beni..yanlis anlasilma olsin dunya ahiret kardesim olsun..
Anil-D Üye Yok ya ogrenci yaziyodu aga yoksa yok ben arkadas olalim diye yazdim ozur dilerim omg ozaman
0MG90 Üye Konu Sahibi bgil78' Alıntı: Bir Teşekkür de benden. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim güle güle kullanın.
0MG90 Üye Konu Sahibi yaren_dede' Alıntı: Bunu yukledim ama kendi kendine guncelleme yapmiyor kaldirdim o yuzden Genişletmek için tıkla ... Ara sıra yapıyor güncellemesi için konumu otomatik yerine sizin seçmeniz lazım sonra güncelliyor o.
yaren_dede' Alıntı: Bunu yukledim ama kendi kendine guncelleme yapmiyor kaldirdim o yuzden Genişletmek için tıkla ... Ara sıra yapıyor güncellemesi için konumu otomatik yerine sizin seçmeniz lazım sonra güncelliyor o.
yaren_dede Üye 0MG90' Alıntı: Ara sıra yapıyor güncellemesi için konumu otomatik yerine sizin seçmeniz lazım sonra güncelliyor o. Genişletmek için tıkla ... Yok dostum hicbi sekilde yapmiyor sadece elle oluyor.
0MG90' Alıntı: Ara sıra yapıyor güncellemesi için konumu otomatik yerine sizin seçmeniz lazım sonra güncelliyor o. Genişletmek için tıkla ... Yok dostum hicbi sekilde yapmiyor sadece elle oluyor.
0MG90 Üye Konu Sahibi yaren_dede' Alıntı: Yok dostum hicbi sekilde yapmiyor sadece elle oluyor. Genişletmek için tıkla ... bende ara sıra değişiyordu ama Hiç değilse görsel güzellik veriyor
yaren_dede' Alıntı: Yok dostum hicbi sekilde yapmiyor sadece elle oluyor. Genişletmek için tıkla ... bende ara sıra değişiyordu ama Hiç değilse görsel güzellik veriyor
yaren_dede Üye 0MG90' Alıntı: bende ara sıra değişiyordu ama Hiç değilse görsel güzellik veriyor Genişletmek için tıkla ... Simdilik bunu kullaniyorum idare eder
0MG90' Alıntı: bende ara sıra değişiyordu ama Hiç değilse görsel güzellik veriyor Genişletmek için tıkla ... Simdilik bunu kullaniyorum idare eder