Astro Ofw v1.0

Çok sağol vay ben 80 mi ben o kadar görsem düşüp bayılım herhalde hatta sana da teşekkür etmek istiyorum n8 klavye sorununu senin xperiencede aldığım bir dosyayla çözdüm

la sende xperience var mı varsa upload eder misin. Furkan da onu arıyordu. Kendi elinde yokmuş adamın silmiş. Çok lazım .

lazye

Üye
@oğuzhan ya bu fw yi bugün çıkartsan abi lütfen ya nolur ?

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yahu upload yapamam ben de istiyorum ama olmaz 70-80 mb internetim kaldı yarın gece belki upload yapabilirim

- - - Eklendi - - -

yahu upload yapamam ben de istiyorum ama olmaz 70-80 mb internetim kaldı yarın gece belki upload yapabilirim

Konu ile pek alakası yok kusura bakmayın bir şey sormak istiyorum : Maxicep'in kendi depolama alanı yok mu ? Mediafire beni çok uğraştırıyorda :S 2 saatten beri bir paylaşım yapacağım ve boyutu biraz büyük olduğundan dolayı yavaş yüklüyor. Buna bir çare bulunur mu ? Şimdiden teşekkür ederim Ayrıca kusura bakmayın konuyla ilgisiz soru sorduğum için. Saygılar..

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Mediaire şu an için en iyi dosya upload sitesi sen istemediğin sürece asla silinmiyor dosyalar ve upload hızı da gayet iyi 90-100 mblık dosyaları eklenti olarak hem ekleyemeyiz hem de gereksiz zaten eklemek aa 2-3 mb olan dosyalarda bir sakınca yok

sendn bşe isteyebilırmym ? 5800 içn samsung ev ekrani lzm nerdn bulurum ? ?

Büyük sabırsızlıkla bekliyorum bu ofw'yi

Atacan-

Üye
Hayırlı olsun kolay gelsin.

lazye

Üye
yarın akşam mı linkleri koyacaksın

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yok yarın öğlene doğru olabilir belki de daha erken bilmiyorum en geç yarın öğlene koyarım

tm ben yaptm snn fwnde kullanmak istiyorum sen eklıcekmisin yksa ben uğraşcm mi

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
sen ekle yaa başka bir sürümde kullanabilirim bir de nasıl bir mod bakamadım şimdi herşey tamamken bir de sorun çıkarır falan hiç bulaşmayayım