JokerGSM Üye Eline sağlık arkadaşım güzel oyun... Buda hackli telefonlar içinmi ? Sertifika istiyormu ? ona göre indiricemde ?
Eline sağlık arkadaşım güzel oyun... Buda hackli telefonlar içinmi ? Sertifika istiyormu ? ona göre indiricemde ?
JokerGSM Üye JokerGSM' Alıntı: Eline sağlık arkadaşım güzel oyun... Buda hackli telefonlar içinmi ? Sertifika istiyormu ? ona göre indiricemde ? Genişletmek için tıkla ... mekanik' Alıntı: iyi eğlenceler kardeşim... Genişletmek için tıkla ...
JokerGSM' Alıntı: Eline sağlık arkadaşım güzel oyun... Buda hackli telefonlar içinmi ? Sertifika istiyormu ? ona göre indiricemde ? Genişletmek için tıkla ... mekanik' Alıntı: iyi eğlenceler kardeşim... Genişletmek için tıkla ...
wantre Üye Asphalt IV Elite racing HD Asphalt 4 oyununun HD versiyonudur... Sensörle oynanır...Ayrıca multiplayer seçeneğiyle bluetooth üzerinden arkadaşlarınızla birlikte yarış yapabilirsiniz... [/QUOTE]
Asphalt IV Elite racing HD Asphalt 4 oyununun HD versiyonudur... Sensörle oynanır...Ayrıca multiplayer seçeneğiyle bluetooth üzerinden arkadaşlarınızla birlikte yarış yapabilirsiniz... [/QUOTE]
ryuk Üye ibrahim 15' Alıntı: 5800 da oynanılmıyor Genişletmek için tıkla ... Bende 5800 kullanıyorum, biraz önce yükledim ve denedim oynanıyor...
ibrahim 15' Alıntı: 5800 da oynanılmıyor Genişletmek için tıkla ... Bende 5800 kullanıyorum, biraz önce yükledim ve denedim oynanıyor...