.caner. Üye İsmail' Alıntı: Tam anlamıyom seni kısa kesiyon CRACKLİ Mİ kurdun yoksa indirdiğinde fullmuydu yoksa satın mı aldın Genişletmek için tıkla ... Bedava
İsmail' Alıntı: Tam anlamıyom seni kısa kesiyon CRACKLİ Mİ kurdun yoksa indirdiğinde fullmuydu yoksa satın mı aldın Genişletmek için tıkla ... Bedava
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: Laptop mu alsam ne yapsam Genişletmek için tıkla ... Sen kaça gidiyodun hacı? İstersen özelden yaz. ----------- Bu arada ben telefonda asphalt 8 denemedim @İsmail Zaten büyük ihtimalle çalıştırmaz. Asphalt 6yı severek oynayıp bitirmiştim, 7 pek sarmadı silmiştim.
0MG90' Alıntı: Laptop mu alsam ne yapsam Genişletmek için tıkla ... Sen kaça gidiyodun hacı? İstersen özelden yaz. ----------- Bu arada ben telefonda asphalt 8 denemedim @İsmail Zaten büyük ihtimalle çalıştırmaz. Asphalt 6yı severek oynayıp bitirmiştim, 7 pek sarmadı silmiştim.
MaxipmaN Üye İsmail' Alıntı: Tuşlarla oynucaz dokunmatik özelliği olanlar da dokunarak Yurda gidince bakacam ama bence gene uygulama ücretsiz görüncek ama içindeki bölümler için ücret isteyecek Genişletmek için tıkla ... ayfon samsunglardan farkı var mı ki içerik bakımından
İsmail' Alıntı: Tuşlarla oynucaz dokunmatik özelliği olanlar da dokunarak Yurda gidince bakacam ama bence gene uygulama ücretsiz görüncek ama içindeki bölümler için ücret isteyecek Genişletmek için tıkla ... ayfon samsunglardan farkı var mı ki içerik bakımından
ismail Üye MaxipmaN' Alıntı: ayfon samsunglardan farkı var mı ki içerik bakımından Genişletmek için tıkla ... Ayfon ve samsungum yok o yüzden bilemem ama oyunun ilk 3 bölümü free gerisi için para istiyo velet
MaxipmaN' Alıntı: ayfon samsunglardan farkı var mı ki içerik bakımından Genişletmek için tıkla ... Ayfon ve samsungum yok o yüzden bilemem ama oyunun ilk 3 bölümü free gerisi için para istiyo velet
MaxipmaN Üye İsmail' Alıntı: Ayfon ve samsungum yok o yüzden bilemem ama oyunun ilk 3 bölümü free gerisi için para istiyo velet Genişletmek için tıkla ... vazgeçtim gerek yok ozaman .D
İsmail' Alıntı: Ayfon ve samsungum yok o yüzden bilemem ama oyunun ilk 3 bölümü free gerisi için para istiyo velet Genişletmek için tıkla ... vazgeçtim gerek yok ozaman .D
ismail Üye MaxipmaN' Alıntı: vazgeçtim gerek yok ozaman .D Genişletmek için tıkla ... Ama bilmiyom yukardaki caner arkadaşımız free dedi tamamına
MaxipmaN' Alıntı: vazgeçtim gerek yok ozaman .D Genişletmek için tıkla ... Ama bilmiyom yukardaki caner arkadaşımız free dedi tamamına