dtas34 Üye S3 te 1.0 da baya yavaş oynatıyodu very high de bunda bu düzelmişmidir acaba indirenler söyleyebilirmi Bide sd yi oyundan çeksek sıkıntı çıkar mı
S3 te 1.0 da baya yavaş oynatıyodu very high de bunda bu düzelmişmidir acaba indirenler söyleyebilirmi Bide sd yi oyundan çeksek sıkıntı çıkar mı
mythRex Üye Dr.Watson' Alıntı: hilelimi oyun kurulumu anlatırsanız Genişletmek için tıkla ... apk yı tel hafızasına atıp kurun ardından datayı android/obb klasörüne atın olmama ihtimali yok bence
Dr.Watson' Alıntı: hilelimi oyun kurulumu anlatırsanız Genişletmek için tıkla ... apk yı tel hafızasına atıp kurun ardından datayı android/obb klasörüne atın olmama ihtimali yok bence
enesrsln Üye punemr123' Alıntı: kardeş bu casper nirvana 7" tablette çalişır mı kusura bakma androide çok uzağımda Genişletmek için tıkla ... Çalışabilir. Dene bence.
punemr123' Alıntı: kardeş bu casper nirvana 7" tablette çalişır mı kusura bakma androide çok uzağımda Genişletmek için tıkla ... Çalışabilir. Dene bence.
punemr123 Üye enesrsln' Alıntı: Çalışabilir. Dene bence. Genişletmek için tıkla ... eywallah deniyim kardes
serdar_gs Üye Bunun mod olmayanı yokmu normal apk? ve 1.0.1 sd dataları var elimde ona olurmu yoksa tekrar indirecekmiyiz
Bunun mod olmayanı yokmu normal apk? ve 1.0.1 sd dataları var elimde ona olurmu yoksa tekrar indirecekmiyiz
serdar_gs Üye 1.0.1 apk ve sd dosyaları varda diyorumki bendeki sd dosyalarını 1.0.4 apk ile kullansam olurmu
LeanbLack Üye Grafiklerde duşuk ve çok dusuk var yukseltmek istiyorum ama yuksek ve cok yuksek pasif gorunuyor yardimci olurmusunuz
Grafiklerde duşuk ve çok dusuk var yukseltmek istiyorum ama yuksek ve cok yuksek pasif gorunuyor yardimci olurmusunuz
harunimik Üye Ya indidikten sonra napcaz bunları bilen biri varsa açıklasın lütfen.. BLooD_ReG' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Kardes bunları indirdikten sonra nasıl kurcaz ne yapıcaz yardım edermisin.
Ya indidikten sonra napcaz bunları bilen biri varsa açıklasın lütfen.. BLooD_ReG' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Kardes bunları indirdikten sonra nasıl kurcaz ne yapıcaz yardım edermisin.