ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar s4 te deneyen varmı çalışıyormu bazıları uyumlu olmuyo ben burada most wanted indirdim kurdum oyunu açtım ama acayip kasıyordu başka biyerden indridim kurdum süper akıcı yani kısacası s4 te tam çalışıyormu? indireyimmi
İndirebilirsin herhangi bir sıkıntı yok. Ayrıca Most Wanted çok akıcı bir şekilde oynanıyor S4 ile
Gmd çalişirmi ? bu arada oyunlari hafiza kartina kuruyorum naşil etkinlestircem?
yani datayi nereye koycam hafiza kartina kurcam oyunu
Ya kurdum menuye girmeden atiyo yardim!!
Kardeşcan oyunu istediğin yere kurabilirsin biliyorsun discoveryde hafıza ayrımı yokOyun sorunsuz çalışmakta discoveryde
Ya kurdum menuye girmeden atiyo yardim!!
Gmd çalişirmi ? bu arada oyunlari hafiza kartina kuruyorum naşil etkinlestircem?
yani datayi nereye koycam hafiza kartina kurcam oyunu
Eğer discovery varsa sorun yok ama eğer yoksa root atıp directory bind yükle
oynanıyor ama ben buradan indirmiştim most wantedı kasıyordu oyun sonra başka bitane indirdim akıcı oynuyo problem yok
sen s4 te denedinmi bunu oynuyor dimi sıkıntı yok
Oyunu indiriyorum bakalım discovery'de yüksek ayarda oynayacağım umarım fps düşmesi çok olmaz
Saol ise yaradi ama online oynamak icin ne yapmam lazım?anlamadim ama neyse teli alinca anlicaz
- - - Eklendi - - -
Wifi yada interneti kapa
indiriyorum kardeşim yükleyeip deneyecegim yardımların için sagol sonucu yazarım buraya ok
İndirebilirsin herhangi bir sıkıntı yok. Ayrıca Most Wanted çok akıcı bir şekilde oynanıyor S4 ile
Sonuclari yazarsan sevinirim
oyun basarıyla yuklendi dıyor ama acarken atıyo hemen
İlk acilista internet acik olsun wifi yada 3g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?