memeto9898
Üye
ANIL Bişey Rica Etsem;Kontrol sorunu çekenler ayarlardan hassasiyeti yükseltsin çok daha kolay yön verebiliyorsunuz
Bu arada iOS sürümü 1.0.1 bizde 1.0.0
arada fps dusuyor
ANIL Bişey Rica Etsem;
Bana Modern Combat 4 Gibi Çalışan Denenmiş Gangstar Rio City Of Saints Bulabilirmisin 3-4 Yerden İndirdim Çalışmadı
Google Play'da Uyumlu Gösteriyor VE İnternette Gamplay Videolarını İzledim Uyumluluk Konusunda Bişey Yok ama Düzgün Bi Link Blamadım...
Oynanışı etkileyecek bir sorun yok bende. Daha ilk sürüm fps düşmeleri normaldir Gameloft güncelleme konusunda kötü değil.
Cihazın ile uyumlu değil yada sen doğru şekilde kuramamış olabilirsin. İnternette olan sürümler genelde aynıdır zaten.
Oynanışı etkileyecek bir sorun yok bende. Daha ilk sürüm fps düşmeleri normaldir Gameloft güncelleme konusunda kötü değil.
Cihazın ile uyumlu değil yada sen doğru şekilde kuramamış olabilirsin. İnternette olan sürümler genelde aynıdır zaten.
Google Play'da Uyumlu Gösteriyor VE İnternette Gamplay Videolarını İzledim Uyumluluk Konusunda Bişey Yok ama Düzgün Bi Link Blamadım...
Biz şimdi korsan yüklediğimiz için atıyorum v1.0.1 güncellemesinde 850 mb v1.0.2 güncellemesinde 850 mb tekrar tekrar mı indireceğiz yani??
Oyunun son sürüm numarası kaç?
Evet
1.1.3 - O Yamada JetPack Falan Eklenmiş ?
Oyunun son sürüm numarası kaç?
Evet
Geçmiş olsun hepimize
Arkadaşlar 'Lisans Geçersiz' hatası alıyorum. Başka bu uyarıyı alan ve durumu çözen oldu mu?
Data dosyalarını gerekli yere attınız mı?
Evet sdcard/android/obb kısmına atmıyor muyuz?
Galaxy e de calisir mi diye sorsam yanit veren olur mu ? simdiden
- - - Eklendi - - -
yani galaxy w i 8150 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?