gokaykac Üye kınqmuco' Alıntı: kardesm huawei u8800 ıdeos x5e yükledim girerken wifi baglantısı falan gibi bişyler istiyo ama ingilzce çözemedim Genişletmek için tıkla ... kardesim bndede oyle oluyo bu ındrdıgımız 800 mb dosyayı nereye koycaz anlmdm gıttı optımus 2x kullınyrmbnde .
kınqmuco' Alıntı: kardesm huawei u8800 ıdeos x5e yükledim girerken wifi baglantısı falan gibi bişyler istiyo ama ingilzce çözemedim Genişletmek için tıkla ... kardesim bndede oyle oluyo bu ındrdıgımız 800 mb dosyayı nereye koycaz anlmdm gıttı optımus 2x kullınyrmbnde .
Dj-KaRuS Üye Cestlavie' Alıntı: Desteklenen cihazlar: HTC Desire Z (G2, Vision) Genişletmek için tıkla ... Yazmışsın (G2, Vision) ne oluyo bendede Desire z varda Bilmiyorum
Cestlavie' Alıntı: Desteklenen cihazlar: HTC Desire Z (G2, Vision) Genişletmek için tıkla ... Yazmışsın (G2, Vision) ne oluyo bendede Desire z varda Bilmiyorum
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Samsung galaxy pro b7510 da pak kuruluyor ama menüde oyun gözükmüyor. Demekki galaxy proda çalışmıyor.
Samsung galaxy pro b7510 da pak kuruluyor ama menüde oyun gözükmüyor. Demekki galaxy proda çalışmıyor.
xemsix Üye Arkadaşlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu sitedeki bütün uygulamalar samsung galaxy ace , fit, mini, gio modellerinde sorunsuz çalışıyor
Arkadaşlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu sitedeki bütün uygulamalar samsung galaxy ace , fit, mini, gio modellerinde sorunsuz çalışıyor