O Açılmassa Bu Linkdende İndirebiliriz BUYRUN=http://www.4shared.com/get/171242434/562446b8/Asphalt_5_3D_Nitro_Rush_Mode.html;jsessionid=6A753887FCC719D19B4AD15D27AB02E3.dc158
beyler bn yeni telefon aldm samsung s8003 jet onda çalışırmı (iphone a benziyo) çalışmassa boşa indirmiim kota yhok cvp acil pls
--------------- Ekleme ---------------
beyler bn yeni telefon aldm samsung s8003 jet onda çalışırmı (iphone a benziyo) çalışmassa boşa indirmiim kota yhok cvp acil pls (.sis uzantılı dosyaları açmıyor)
oyunun resimlerini gördüm en üst kısımda.kalp krizi geçiriyordum ne süper grafikler pc oyunu gibi diye.sora bi baktım iphone için N95 için zannetmiştim en başta ama iphone içinmiş.yıkıldım o anda..sanki N95'e yapamıyorlar böyle oyunlar.yapsalar telekaldırır afon ma hep iphone'a iyi oyun yapıyorlar N95 vs telefonlara hep dandik dundik oyunlar yapıyorlar ama arada bi iyi oyun yapıyorlar genede haklarını yemiyelim
--------------- Ekleme ---------------
bu arada arkadaşın verdiği ''yok bu oyun ericcson 688'de çalışıyor'' cevabını görünce gülmekten kırıldım
Hadi ya 688 de çalışıyormu bende hiç oyun yok diyodum bu telefona..
Paylaşım için teşekkürler ama ben N96 uyumlusunu bekliyorum şuan..
Ama bu arada arkadaşımın iphoneye de yükletmeye çalışıyom kabul ettirebilirsem ne ala..