LeanbLack Üye Magzadanmı ındırdın peki ben oyun bolumunden 1.0.4 sürümünü kurmusdum 2-3 tane apk denedım olmadı
silentattack Üye AnıL-D' Alıntı: Magazadan guncel sürum Genişletmek için tıkla ... bende mağazadan indirdim LeanbLack' Alıntı: indirme tamamlandıkdan sonra sonucu yazarım Genişletmek için tıkla ... tamamdır bekliyorum
AnıL-D' Alıntı: Magazadan guncel sürum Genişletmek için tıkla ... bende mağazadan indirdim LeanbLack' Alıntı: indirme tamamlandıkdan sonra sonucu yazarım Genişletmek için tıkla ... tamamdır bekliyorum
silentattack Üye LeanbLack' Alıntı: Hesabın banlandı dıyor bu ne burdan ındırdıgımı sorunsuz oynuyordum ? Genişletmek için tıkla ... Modlu kullanıp sonra normale geçince sorun çıktığını bi kaç kişi daha söyledi
LeanbLack' Alıntı: Hesabın banlandı dıyor bu ne burdan ındırdıgımı sorunsuz oynuyordum ? Genişletmek için tıkla ... Modlu kullanıp sonra normale geçince sorun çıktığını bi kaç kişi daha söyledi
LeanbLack Üye Modluyu oyun ilk cikdiginda kullanmisdim normal apk bulamamisdim o zaman bosunami bekledik o kadar yani
Modluyu oyun ilk cikdiginda kullanmisdim normal apk bulamamisdim o zaman bosunami bekledik o kadar yani
krt23 Üye Gmd gibi cihaz nasıl desteklemez bu oyunu ne saçmalık ama internetten kendim yükledim ortade derece de ssorunsuz oynuyorum Sadece bu değil bide bladeslinger de bedava olmuş ama saçma bi oyun
Gmd gibi cihaz nasıl desteklemez bu oyunu ne saçmalık ama internetten kendim yükledim ortade derece de ssorunsuz oynuyorum Sadece bu değil bide bladeslinger de bedava olmuş ama saçma bi oyun
PriZm Üye LeanbLack' Alıntı: Modluyu oyun ilk cikdiginda kullanmisdim normal apk bulamamisdim o zaman bosunami bekledik o kadar yani Genişletmek için tıkla ... Root varsa xPrivacy ile düzeltilebiliyor ama biraz uğraştırıcı.en az 10-20 dakika uğraşmıştım düzeltmek için
LeanbLack' Alıntı: Modluyu oyun ilk cikdiginda kullanmisdim normal apk bulamamisdim o zaman bosunami bekledik o kadar yani Genişletmek için tıkla ... Root varsa xPrivacy ile düzeltilebiliyor ama biraz uğraştırıcı.en az 10-20 dakika uğraşmıştım düzeltmek için
PriZm Üye Şu xPrivacy ile banı kaldırmayı birisi detaylı şekilde özelden yada buradan anlatabilirmi?? Sürekli oyun kendini banlıyor
Şu xPrivacy ile banı kaldırmayı birisi detaylı şekilde özelden yada buradan anlatabilirmi?? Sürekli oyun kendini banlıyor
The Shadow Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Şu xPrivacy ile banı kaldırmayı birisi detaylı şekilde özelden yada buradan anlatabilirmi?? Sürekli oyun kendini banlıyor Genişletmek için tıkla ... bilen varsa bana da anlatırsa sevinirim ben de banlandım dün
~N.A.W.Y~' Alıntı: Şu xPrivacy ile banı kaldırmayı birisi detaylı şekilde özelden yada buradan anlatabilirmi?? Sürekli oyun kendini banlıyor Genişletmek için tıkla ... bilen varsa bana da anlatırsa sevinirim ben de banlandım dün