serdar_gs Üye hacıı harika haber uzun zamandır oyunu satın almayı düşünüyordum arasıra mağazaya girip bi baktığım oyundu konuyu görünce hemen indirdim o yeah i like it
hacıı harika haber uzun zamandır oyunu satın almayı düşünüyordum arasıra mağazaya girip bi baktığım oyundu konuyu görünce hemen indirdim o yeah i like it
PriZm Üye Bende sorun vermeden açıldı ama şu banlamadan kurtulamadım bir türlü.Xprivacy de bir yanlışlık yapıyorum sanırım..
Bende sorun vermeden açıldı ama şu banlamadan kurtulamadım bir türlü.Xprivacy de bir yanlışlık yapıyorum sanırım..
silentattack Üye İndirdim akıyorum şu an çok güzel oyun ancak eski symbiancı olmamdan dolayı sensör hassaslığına alışamadım
İndirdim akıyorum şu an çok güzel oyun ancak eski symbiancı olmamdan dolayı sensör hassaslığına alışamadım
IchigoKurosaki Üye Peocawe' Alıntı: 5-6 kere denedim açıldı ne enteresan bi oyun Genişletmek için tıkla ... Ben 2 kere denedim acilmadi. Sorun yoksa tekrar indiriyorum
Peocawe' Alıntı: 5-6 kere denedim açıldı ne enteresan bi oyun Genişletmek için tıkla ... Ben 2 kere denedim acilmadi. Sorun yoksa tekrar indiriyorum
Peocawe Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Ben 2 kere denedim acilmadi. Sorun yoksa tekrar indiriyorum Genişletmek için tıkla ... valla art arda denedim sürekli açıldı en sonunda. Şuan gayet sorunsuz oynuyorum.
IchigoKurosaki' Alıntı: Ben 2 kere denedim acilmadi. Sorun yoksa tekrar indiriyorum Genişletmek için tıkla ... valla art arda denedim sürekli açıldı en sonunda. Şuan gayet sorunsuz oynuyorum.
IchigoKurosaki Üye Peocawe' Alıntı: valla art arda denedim sürekli açıldı en sonunda. Şuan gayet sorunsuz oynuyorum. Genişletmek için tıkla ... Oldu bende de eyvallah
Peocawe' Alıntı: valla art arda denedim sürekli açıldı en sonunda. Şuan gayet sorunsuz oynuyorum. Genişletmek için tıkla ... Oldu bende de eyvallah
silentattack Üye mrgoxel' Alıntı: bende hepsi aktif o görsel kalite kutularının belki donanımla alakalıdır Genişletmek için tıkla ... Note 3 üm var
mrgoxel' Alıntı: bende hepsi aktif o görsel kalite kutularının belki donanımla alakalıdır Genişletmek için tıkla ... Note 3 üm var