Aşkta cesaret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Aşkta cesaret
aşkta cesaretli olcan arkadaş lafı evelyip geveleyip süsleyip kvrtmcan gitcen direk sölicen eğer kız süs püs arıyorsa o kız aşka laik değil

Ama şu da var,aşık olmak 5 dakikada olan bir şey olmadığından sen hemen geri adım atarsan bu aşk değil de,hoşlanmaktır.
Pes ettiğin zaman zaten,asıl o zaman değer kaybetmeye başlar,zor olan dayanıp durabilmektir

nazlican

Üye
bigün bi cılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem alay edip gülermi acaba yoksa oda seni severmi işte o nokta önemli

ben şimdiye kadar 2 kıza deli gibi aşık oldum. ikiside beni reddeddi.

phasan

Üye
Ya insan sevdigini kaybederse soyleyince nolacak ben korkarim sevdigim kiz yanimda kaldin diye soylemekten korkarim.

laik dalga geçen hayir diyen bi kiza rastlamadim hiç malum tanidikça hoslanir bunlar
kafamiz içimiz rahat olsa da biz de yeni asklara kapak atip yeni heyecanlar yasasak ama duygular köreldi artik

aşk maşk yalan önemli olan imanla sevgi ve sevmek

ilk göz ağrımın peşinden tam 5 sene koştum 5. 5 sene boyunca seni sevmeyen ve hiç sevmeyecek olan birini beklemek nasıl bi duygudur bilir misin

dışarı çıkıp millete bakıyorum. Herkesin bi sevgilisi var. Bide kendime bakıyorum...

- - - Eklendi - - -

Bu yüzden sigaraya bile başlamıştım ama bıraktım

Aynen ama ben bırakamadım

Gercek seven onu kaybetmekten korkar ve yaninda hic bisi yapamaz

Yeni yıla bırakcam inşAllah

inşallah bırakırsın

- - - Eklendi - - -

Gercek seven onu kaybetmekten korkar ve yaninda hic bisi yapamaz

bugün sen konuşmazsan yarın başkası konuşur. O yüzden elini çabuk tutmalı insan. Kaybedecek hiçbişeyin yok. Olursa ne mutlu. Olmazsada Allah büyüktür. Elbet seninde bi yerlerde bi kısmetin vardır.

Ne demek istediğimi anlamışsındır yoksa benim gibi mal gibi ortada kalırsınız

of ben şimdiden mal gibi kaldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...