eskbxl Üye haydaravısyon' Alıntı: Bide şap diye bişey var yemeklere filan katılıyormuş ne kadar doğru Genişletmek için tıkla ... o rasi hikaye soylenti sadece gerci ben bitireli 12 sene oldu
haydaravısyon' Alıntı: Bide şap diye bişey var yemeklere filan katılıyormuş ne kadar doğru Genişletmek için tıkla ... o rasi hikaye soylenti sadece gerci ben bitireli 12 sene oldu
KayraBey Üye Gene gidicem genelkurmay'a heee canımı çektirme Askerlik bana hiçbirşey öğretmedi.Gittim, yaşadım, geldim... Memurluk gibi birşeydi benimki.Komutanlar masamın önündeki misafir koltuğuna otururlardı, çay içer sohbet ederdik.Solumda Tuğgeneral, karşımda tümgeneral 3 kafadar evrak yazardık Hey gidi günler hey.Yazı-tura onbaşıydım ama o biçim rütbem vardı
Gene gidicem genelkurmay'a heee canımı çektirme Askerlik bana hiçbirşey öğretmedi.Gittim, yaşadım, geldim... Memurluk gibi birşeydi benimki.Komutanlar masamın önündeki misafir koltuğuna otururlardı, çay içer sohbet ederdik.Solumda Tuğgeneral, karşımda tümgeneral 3 kafadar evrak yazardık Hey gidi günler hey.Yazı-tura onbaşıydım ama o biçim rütbem vardı
>Pessimistic. Üye bizim 16-12-18 km yolumuz 40derece sıcağımız sıtımızda silahımız vardı ama tadıda başka oluyor