enigma Üye komediya . kızlara güven olmaz zora geldilermi kaçarlar bunun için zor anda deli gibi aşık olsalar bile ayakları değe değe kaçarlar.
komediya . kızlara güven olmaz zora geldilermi kaçarlar bunun için zor anda deli gibi aşık olsalar bile ayakları değe değe kaçarlar.
recepali Üye a21a' Alıntı: Belli bir yaşa kadar inanmazdım... şimdi inanıyorum.. Genişletmek için tıkla ... 15 yaşı gibi dimi
a21a' Alıntı: Belli bir yaşa kadar inanmazdım... şimdi inanıyorum.. Genişletmek için tıkla ... 15 yaşı gibi dimi
cittiyet Üye paran varsa kızlar çok herkes peşinde paran kalmadı kızlar bi bakmışın yok olmuş zengiinnin fakiri bulduğu tabi olmuştur ama azdır. ben hiç aşık olmadım olmayıda düşünmüyom en azından şimdilik bu devirde hiç bi kıza güvenmeyeceksin arkadas
paran varsa kızlar çok herkes peşinde paran kalmadı kızlar bi bakmışın yok olmuş zengiinnin fakiri bulduğu tabi olmuştur ama azdır. ben hiç aşık olmadım olmayıda düşünmüyom en azından şimdilik bu devirde hiç bi kıza güvenmeyeceksin arkadas