aşka inannan arkadaşlar birgün gelirsizde inanmıyorum dersiniz üzücü ama şimdi bu moda oldu.
ya benim gıcık olduğum şey birisiyle tanışıyorsun dakikalarını harcarken mükkemmmelll yaaa tam dengim diyorsun 1 ay sonra herşey olağan oluyo. eskisi gibi ilgi istiyorsun ama göremiyorsun mutsuz oluyorsun bu nedenle oda ilgi göstermiyon olum diyo başlıyo kavgalar. kızlarla oturup konuşmak sorunları paylaşmak çok zor oluyo anlatsanda bakış açısı farklı oluyo. sen şöyle yapıyorsun diyorum hayır ben öle bişey yapmıyor diyor sen artık ilgisizsin diyorum (önceden günde 2 saat kesin arardı şimdi günde bir mesaj yoluyo ) hayır ben kesinlikle ilgisiz değilim sen ilgisizsin diyor. böyle konuşan kız sayısı 1 değil on etti yaaaa. bende çocuk gibiyim ama ben hep ilk zaman gibi olmasını istiyommmm hiçbirkızda bunu yapmıyo.
huriler nasıl acaba
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk @ Mar 28 2006, 04:46 PM) [post=305965]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Aşka inanmak değilde max 1 sene süren zevkli eğlenceli gönül bağı olan kaçamak diyebilirim..
Sonuna kadar inaniyorum. Zaten inanmak icin once yasamak gerekir. Ama soyle birde gercek var ki oda askin beraberinde aci ve keder getirdigi...
Askin tanimini sorsalar, kavusamayan iki insanin birbirine duydugu sevgi yogunlugudur derim... Kavusunca ne olur orasini bilemem cunku aski iki tarafli henuz yasayamadim!
Ben inanıyorum ve bence bir insanın bu dünyada yaşayabileceği en güzel duygulardan biri.En azından benim için öyle.Ayrıca "ötanazi" nickli arkadaşa da katılıyorum ve temennisi için kendisine teşekkür ediyorum...