Aşka Inanıyormusunuz?

Aşka inanıyormusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    26
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Aşka Inanıyormusunuz?
10 soru 10dk sınav başlamıştır.

mAd_girL

Üye
salihyet ne güsel şıklar buluyosun yaf..tabi sen buluyosan.. benim demirim var ayrıca ankettede bu aşkın katili sensiinn dırı rıı rırırımm ona oy verdik :b

slayer

Üye
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>Aşk&#39;ı<span style="color:#CC0000">MI</span> hak edecek kimse yok...[/b][/quote]
Elisha var.. Onunda haberi yok_&#33;&#33;&#33;

tofy

Üye
ben aşka inanıyorum

a21a

Emekli Yönetici
Belli bir yaşa kadar inanmazdım... şimdi inanıyorum..

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
çevremde "Aşk&#39;ı hak edecek kimse yok"

Ben de aşka inanıyorum ama henüz tam anlamıyla tanışmadık kendisiyle

<span style="font-size:10pt;line-height:100%"><span style="font-family:Comic Sans Ms"><span style="color:#993300">Aşka inanıyorum , ama daha aşık olamadım...</span></span></span>

Sinem's

Üye
Aşk&#39;ımı birine gösterecek kişi daha karşıma çıkmadı.

Şimdilik aşka inanmıyorum&#33;

ben asik olmam
bu cok kasıntı cevap olurdu
ask olmazmi ya ask var tabi
banada ara sira ugruyo

ouSahin

Üye
karşılıksız olmayan aşka inanmam ama gerçek aşkı gördügüm birini buldugum zaman inanırım

o da vardı artık yok

Ne Aşkı? aşk falan yok hep menfaat var.. paran varsa aşkında var .. hemde en güzel aşk senin ama paran yoksa aşkda yok.. böyle bi dünyada hala aşktan bahsedebileniniz varmı?????

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
<div class='quotetop'>(juniouremre &#064; Mar 25 2006, 10&#58;27 AM) [post=303964]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<strike>Ne Aşkı? aşk falan yok hep menfaat var.. paran varsa aşkında var .. hemde en güzel aşk senin ama paran yoksa aşkda yok.. böyle bi dünyada hala aşktan bahsedebileniniz varmı?????</strike>
[/b][/quote]

Genelleme yapma,herkezin aşkı senin aşkın gibi olmayabilir.Sen aşkını bulamamışsın,eger gerçekten sen gercek askını bulsan yakalasan boyle konusmazdın..
Aşk sevgi,saygı ister illaki maddiyat ta ister sevgi 1.plandadır & insanoglu düsünerek hareket ederse
maddiyatta gelir

RQMEQ

Üye
Henüz aşık olabileceğim biri çıkmadı karşıma. Bunun içindirki aşka inanmıyorum, aşık olanlarada bol şans

gknky

Üye
aşka inanmasam aşık olmazdım . ... .

<div class='quotetop'>(salihyet &#064; Mar 24 2006, 07&#58;29 PM) [post=303680]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
çevremde "Aşk&#39;ı hak edecek kimse yok"
[/b][/quote]
+1508468341

Kafam rahat aşık olacak kadar değerli kimse yoghhhhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...