ask ziggy wp8'e için guncellendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ask ziggy wp8'e için guncellendi

Mobil platformların akıllı danışmanlarından birisi olan Ask Ziggy windowsphone8 desteğine kavuşarak 2.8.1 sürümüne güncellendi.

Uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

siri,s-Voice gibi akıllı asistan tarzı bir uygulama. Sen soruyorsun o cevap veriyor
Eyvallah abi, yalnız biz bu abla ile anlaşamıyoruz, ne sorsam Üzgünüm, teknik sorunlar yaşıyorum. Tekrar deneyebilir misin? diyor o kadar kibar ki kıramıyorum da.

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkçe bilmiyordur belki gökçen

Bi adımı öğretemedim ha kavga etçez yakında, ben Tümay diyorum o Jamay diyor en son George dedi, kapadım suratına.

Türkçe bilmiyordur belki gökçen
Abi zaten ingilizce soruyorum yalnız şiveyi tutturamıyorum galiba ağzımı biraz eğip büksem kelimelere dil altından canlılık mı katsam ne yapsam.

- - - Eklendi - - -

Bi adımı öğretemedim ha kavga etçez yakında, ben Tümay diyorum o Jamay diyor en son George dedi, kapadım suratına.
Yapma ya o kadar kibar bir sese bu yapılır mı sırf sesi hatrına elli kere sordum aynı soruyu.

Eyvallah abi, yalnız biz bu abla ile anlaşamıyoruz, ne sorsam Üzgünüm, teknik sorunlar yaşıyorum. Tekrar deneyebilir misin? diyor o kadar kibar ki kıramıyorum da.
Bende de demeye başladı, mağazadaki yorumlarda da şikayet etmişler.

Bi de ben deneyim bakıyım
Haber için teşekkürler dostum.

dücane

Üye
bunun dil ayari yokmus, sadece ingilizce mi var?

Ben ilk açtığımda gayet iyi konuştuk, anlaştık ama şimdi küstü sanırım hata veriyor.

Hava durumunu sordum, cevap verdi. (Yanlıştı gerçi cevap ya da F değerinden verdi bilmiyorum)
Jennifer Lopez Kimdir diye sordum, gayet iyi bir cevap verdi. Yarın da doğum günüymüş Jennifer ablanın, onu da söyledi.
Erkek arkadaşın var mı dedim, cevap veremedi, kaldı öyle utandı sanırım google'a yönlendirdi beni. Belli ki aralarında bir şeyler var.

Uygulama başarılı ama bu sorun olduğu zaman kullanılamıyor, cevap süresi Siri'den biraz daha uzun bir de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...