Emrgncy Üye Benim aşkım ölümsüz ve süreklidir. Çünkü benim Aşkım Serap'a, Hülya'ya, Leyla'ya değil, Tek Kâdir-i mutlak Mevlâ'yadır.
Benim aşkım ölümsüz ve süreklidir. Çünkü benim Aşkım Serap'a, Hülya'ya, Leyla'ya değil, Tek Kâdir-i mutlak Mevlâ'yadır.
HaqperesT Üye Emrgncy112' Alıntı: Benim aşkım ölümsüz ve süreklidir. Çünkü benim Aşkım Serap'a, Hülya'ya, Leyla'ya değil, Tek Kâdir-i mutlak Mevlâ'yadır. Genişletmek için tıkla ...
Emrgncy112' Alıntı: Benim aşkım ölümsüz ve süreklidir. Çünkü benim Aşkım Serap'a, Hülya'ya, Leyla'ya değil, Tek Kâdir-i mutlak Mevlâ'yadır. Genişletmek için tıkla ...
Enes Üye "Şeytan bal sürdü dudağa hoşumuza gitti tadı, anladık kandırıldık bal değil de külmüş adı.." Aşkı niteleyecek bir söz bence
"Şeytan bal sürdü dudağa hoşumuza gitti tadı, anladık kandırıldık bal değil de külmüş adı.." Aşkı niteleyecek bir söz bence
marist Üye Konu Sahibi Emrgncy112' Alıntı: Benim aşkım ölümsüz ve süreklidir. Çünkü benim Aşkım Serap'a, Hülya'ya, Leyla'ya değil, Tek Kâdir-i mutlak Mevlâ'yadır. Genişletmek için tıkla ... En GüzeL Aşk Odur Zaten.. vesselam12345' Alıntı: "Şeytan bal sürdü dudağa hoşumuza gitti tadı, anladık kandırıldık bal değil de külmüş adı.." Aşkı niteleyecek bir söz bence Genişletmek için tıkla ... GüzeLmiş
Emrgncy112' Alıntı: Benim aşkım ölümsüz ve süreklidir. Çünkü benim Aşkım Serap'a, Hülya'ya, Leyla'ya değil, Tek Kâdir-i mutlak Mevlâ'yadır. Genişletmek için tıkla ... En GüzeL Aşk Odur Zaten.. vesselam12345' Alıntı: "Şeytan bal sürdü dudağa hoşumuza gitti tadı, anladık kandırıldık bal değil de külmüş adı.." Aşkı niteleyecek bir söz bence Genişletmek için tıkla ... GüzeLmiş
-efşan Üye Emrgncy112' Alıntı: Benim aşkım ölümsüz ve süreklidir. Çünkü benim Aşkım Serap'a, Hülya'ya, Leyla'ya değil, Tek Kâdir-i mutlak Mevlâ'yadır. Genişletmek için tıkla ... Tercüman olsa bu kadar bariz belirtemezdi hislerimi. Şükürler Olsun.
Emrgncy112' Alıntı: Benim aşkım ölümsüz ve süreklidir. Çünkü benim Aşkım Serap'a, Hülya'ya, Leyla'ya değil, Tek Kâdir-i mutlak Mevlâ'yadır. Genişletmek için tıkla ... Tercüman olsa bu kadar bariz belirtemezdi hislerimi. Şükürler Olsun.
marist Üye Konu Sahibi [>>ELECKTRA<<];4703507' Alıntı: birine aşığım off yaa bi söyleyemedim Genişletmek için tıkla ... söyLememendeki sebep ne ? Geç kaLma dostum.
[>>ELECKTRA<<];4703507' Alıntı: birine aşığım off yaa bi söyleyemedim Genişletmek için tıkla ... söyLememendeki sebep ne ? Geç kaLma dostum.
cyber Üye marist' Alıntı: söyLememendeki sebep ne ? Geç kaLma dostum. Genişletmek için tıkla ... aslında o da biliyo ama söyleyemedim
marist' Alıntı: söyLememendeki sebep ne ? Geç kaLma dostum. Genişletmek için tıkla ... aslında o da biliyo ama söyleyemedim