Tuba.Erva Üye niyee özel bi gunmu yoksa yne krizin mı tutacan bugecekı gbı oysa hep olcak bsey dusnme
cehili Üye İnbox'a gel(Hep inbox demek istemişimdir lan kaç sene face kullandım forumlarda takıldım bir kere inbox dememiştim rahatladım)
İnbox'a gel(Hep inbox demek istemişimdir lan kaç sene face kullandım forumlarda takıldım bir kere inbox dememiştim rahatladım)
Tuba.Erva Üye Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 0 misafir) Tuba_erva cehili gızlı uye kım acep ----------Eklendi @ 00:46:54 ---------- Yazıldı @ 00:46:23 ---------- ne mutlu sana ozmn cehili' Alıntı: İnbox'a gel(Hep inbox demek istemişimdir lan kaç sene face kullandım forumlarda takıldım bir kere inbox dememiştim rahatladım) Genişletmek için tıkla ...
Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 0 misafir) Tuba_erva cehili gızlı uye kım acep ----------Eklendi @ 00:46:54 ---------- Yazıldı @ 00:46:23 ---------- ne mutlu sana ozmn cehili' Alıntı: İnbox'a gel(Hep inbox demek istemişimdir lan kaç sene face kullandım forumlarda takıldım bir kere inbox dememiştim rahatladım) Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva Üye burda huzur yok ztn bugun aklıma şey geldı group msnler oluyoya maxı adına aslında site acsa guzel olurdu ınsan herkesı eklemek ıstemez ama orda adresn gzkmeden toplu konusulrdu guzel olurdu
burda huzur yok ztn bugun aklıma şey geldı group msnler oluyoya maxı adına aslında site acsa guzel olurdu ınsan herkesı eklemek ıstemez ama orda adresn gzkmeden toplu konusulrdu guzel olurdu