Symbiont Üye he valla bizde çektik zamanında 23 me kadar yes man no s.. Taktiğimdir bide ne içiyosun len eski hayatınıza bırakın yeni hayıtınna başlayın önceden yaptığınız yanlışı bi daha yapmazsınız bölelikle
he valla bizde çektik zamanında 23 me kadar yes man no s.. Taktiğimdir bide ne içiyosun len eski hayatınıza bırakın yeni hayıtınna başlayın önceden yaptığınız yanlışı bi daha yapmazsınız bölelikle
aLone Üye Konu Sahibi aşk bi süre yaşanılan salaklıkmış bi dahada aynı hatayı yapmam sadece yaşım ilerleyince birini çok sevmeyi denicem ama artık nefret ediyorum aşktan
aşk bi süre yaşanılan salaklıkmış bi dahada aynı hatayı yapmam sadece yaşım ilerleyince birini çok sevmeyi denicem ama artık nefret ediyorum aşktan
aLone Üye Konu Sahibi ChavRash' Alıntı: Çok sever beni, bir bırakmadı yakamı gitti . Genişletmek için tıkla ... daha ne istiyosun
ChavRash' Alıntı: Çok sever beni, bir bırakmadı yakamı gitti . Genişletmek için tıkla ... daha ne istiyosun
ChavRash Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Onun gitmesini beklersen daha çok beklersin Hasan'ım. Salla gitsin!.. Genişletmek için tıkla ... Ben gönderdim de gitmedi be. Ne'tsem ki?
Praetor' Alıntı: Onun gitmesini beklersen daha çok beklersin Hasan'ım. Salla gitsin!.. Genişletmek için tıkla ... Ben gönderdim de gitmedi be. Ne'tsem ki?
Mustafa Dümen Üye aLσηє;1628462' Alıntı: herkesin varmış be bi kuyruk acısı Genişletmek için tıkla ... %=)durum vahim .. salla yaw atiyE nin parçasını uygulayın %=)
aLσηє;1628462' Alıntı: herkesin varmış be bi kuyruk acısı Genişletmek için tıkla ... %=)durum vahim .. salla yaw atiyE nin parçasını uygulayın %=)