MAERKEK
Admin
Bırakıp bırakıp gidiyorsunuz sonra özledik diyorsunuz . Bırakmazsanız özlemezsiniz , özlemezseniz de kıymet bilmezsiniz neyse arada uzak kalmak iyidirEskiden.. diye başlayasım geldi. Bazı mesajları okudum, birçok konuyu okudum, birlikte burada yıllarımızı geçirdiğimiz arkadaşların profillerine baktım. İnsan yaşarken kıymet bilemiyor gerçekten. Muazzam anılarımız, ilişkilerimiz oldu burada. Çok özlemişim çok.
İmza; bir dost.
Senin içtiğin çay helaldir, ancak bu durumda sana tazminat ödenmesi gerekirben adminken 1 bardak çay ile çalışıyordum mayış yoktu
Mesele haklılıktan ziyade, mod olana kadar aktif olanlar, mod olunca emekli mi oluyor anlamış değilim
MaxiBrosÇetesi Toplanmalı . Yönetim devrilmeli .Senin içtiğin çay helaldir, ancak bu durumda sana tazminat ödenmesi gerekir
Mesele haklılıktan ziyade, mod olana kadar aktif olanlar, mod olunca emekli mi oluyor anlamış değilim
TSK yönetime el koymalıMaxiBrosÇetesi Toplanmalı . Yönetim devrilmeli .
içerde misin evlatMaxiBrosÇetesi Toplanmalı . Yönetim devrilmeli .
Yaş sadece sayıdan ibaret değil miydi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum?Hey gidi günler. Ben üye olduğumda yaşım 19-20’ymiş
Malesef admin yaparlar mı diye bekledim daha yapan yokiçerde misin evlat
Yönetim buraya uğramaz diyordum . Yakalandık ...İnsan yaşlanıyor 2013 de geçiş yapmıştım buraya yıl olacak 2025 vay be
o bizden merak etmeYönetim buraya uğramaz diyordum . Yakalandık ...
ben lise sondayken sen üniye başlamıştın. ikimizin de okulun ilk günü yazışmamızı hatırlıyorum allahım yaaHey gidi günler. Ben üye olduğumda yaşım 19-20’ymiş
Hoş geldin atiba hutchinson bebekYaş sadece sayıdan ibaret değil miydi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum?
Hoş gelen kim? Ne bu tantana?Hoş geldin atiba hutchinson bebek
Hoş gelen kim? Ne bu tantana?
O zaman doğruEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sportif direktör olacakmışsın doğru muO zaman doğru
Evet doğruSportif direktör olacakmışsın doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?