minoo
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yani geri dönüyorsunuzEskiden.. diye başlayasım geldi. Bazı mesajları okudum, birçok konuyu okudum, birlikte burada yıllarımızı geçirdiğimiz arkadaşların profillerine baktım. İnsan yaşarken kıymet bilemiyor gerçekten. Muazzam anılarımız, ilişkilerimiz oldu burada. Çok özlemişim çok.
İmza; bir dost.
O zaman emekliler olarak, en azından akşamları kahveye takılır gibi arada buraya uğrayın, foruma sahip çıkın biraz, kimler geldi geçtiEskiden.. diye başlayasım geldi. Bazı mesajları okudum, birçok konuyu okudum, birlikte burada yıllarımızı geçirdiğimiz arkadaşların profillerine baktım. İnsan yaşarken kıymet bilemiyor gerçekten. Muazzam anılarımız, ilişkilerimiz oldu burada. Çok özlemişim çok.
İmza; bir dost.
Valla ben gelirim ya hatta bir baktınız gitmiyorumO zaman emekliler olarak, en azından akşamları kahveye takılır gibi arada buraya uğrayın, foruma sahip çıkın biraz, kimler geldi geçti
Yeni gelmedik geri geldik yazayım mı imzama? ahshdahsdYani geri dönüyorsunuz
Güzel olur aslındaValla ben gelirim ya hatta bir baktınız gitmiyorum
Mesaj birleştirildi:
Yeni gelmedik geri geldik yazayım mı imzama? ahshdahsd
Dur bakalım geldik bir kere. Yeterince boş yaparız yineGüzel olur aslında
İhtiyar heyetini topla, dernek falan kurValla ben gelirim ya hatta bir baktınız gitmiyorum
Mesaj birleştirildi:
Yeni gelmedik geri geldik yazayım mı imzama? ahshdahsd
Toplarım pişman olursunuz heİhtiyar heyetini topla, dernek falan kur
Güneş tepeden vurursa, gölge ayağımızın altıdırToplarım pişman olursunuz he
Yarın gelip işe başlıyorum o zaman?Güneş tepeden vurursa, gölge ayağımızın altıdır
Bayramlarda da 2 mayış ikramiye
Yarın hafta sonu Pazartesi başlaYarın gelip işe başlıyorum o zaman?
Senin mayış helaldirMayışlar bizimdir
ben adminken 1 bardak çay ile çalışıyordum mayış yoktuSenin mayış helaldirBu eski modları üyelikten de çıkarmadıklarına dua etsinler, özellikle 2 tane daha var, bunlar moderatör olduktan sonra arazi oldular @Murat Alper @ömer talat katı birkaç kişi daha var, kapağı yönetime atınca mayış geliyor nasılsa, bu arazi mafyaları Samsunda keyif yapıyor, @Baydırman @MAERKEK bu adamlar burada çalışıyor.
Yahu ne ilginçtir, moderatör olmadan aktif olan kişiler, yetkiyi alınca kayboluyor. Demekki moderatörlük forum aşkını öldürüyor. Bu iş herkesin yapacağı iş değil, özellikle zaman ayırmak gerekiyor, bu sebeple banada pek hitap etmiyor, bir ordayız bir burda
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
KıskanmaBu da emekli olduktan sonra TR takımlarına gelen oyuncular gibi.
Mesaj birleştirildi:
ben adminken 1 bardak çay ile çalışıyordum mayış yoktu
yıllardır girmeyen kişiler yönetici hala. ben 1 hafta girmesem kalender ve erol söverdi banaBiz emekli yönetici değil miyiz ya bize üye yazmışlar 😃
Mesaj birleştirildi:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?