otostopçu Üye ayfonu boşver wp8 li pureview li lumialar çıkıcak fotoğraf makinesi ile akıllı telefonu bir arada almış olursun
ayfonu boşver wp8 li pureview li lumialar çıkıcak fotoğraf makinesi ile akıllı telefonu bir arada almış olursun
Amaru Shady Üye Konu Sahibi otostopçu' Alıntı: ayfonu boşver wp8 li pureview li lumialar çıkıcak fotoğraf makinesi ile akıllı telefonu bir arada almış olursun Genişletmek için tıkla ... en az 2 sene kadar WP almayı düşünmüyorum
otostopçu' Alıntı: ayfonu boşver wp8 li pureview li lumialar çıkıcak fotoğraf makinesi ile akıllı telefonu bir arada almış olursun Genişletmek için tıkla ... en az 2 sene kadar WP almayı düşünmüyorum
otostopçu Üye Pondusss' Alıntı: en az 2 sene kadar WP almayı düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ... sen almasan bile o sana kendini aldıracak hiç merak etme :
Pondusss' Alıntı: en az 2 sene kadar WP almayı düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ... sen almasan bile o sana kendini aldıracak hiç merak etme :
Matador03 Üye otostopçu' Alıntı: sen almasan bile o sana kendini aldıracak hiç merak etme : Genişletmek için tıkla ... Fanlık da zor tabi ya
otostopçu' Alıntı: sen almasan bile o sana kendini aldıracak hiç merak etme : Genişletmek için tıkla ... Fanlık da zor tabi ya
Amaru Shady Üye Konu Sahibi otostopçu' Alıntı: sen almasan bile o sana kendini aldıracak hiç merak etme : Genişletmek için tıkla ... bu sene zaten kullanmıyorum. Seneye de iPhone alacağım, 1 sene onu kullanırım. WP için 2 sene bensiz geçti bile
otostopçu' Alıntı: sen almasan bile o sana kendini aldıracak hiç merak etme : Genişletmek için tıkla ... bu sene zaten kullanmıyorum. Seneye de iPhone alacağım, 1 sene onu kullanırım. WP için 2 sene bensiz geçti bile
otostopçu Üye Matador03' Alıntı: Fanlık da zor tabi ya Genişletmek için tıkla ... yaz günü fan lık zor be ya
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Matador03' Alıntı: Fanlık da zor tabi ya Genişletmek için tıkla ... lütfen konuda tartışma çıkmasın
otostopçu Üye Pondusss' Alıntı: lütfen konuda tartışma çıkmasın Genişletmek için tıkla ... böyle şeylerden tartışma çıkarmam ben sonuçta microsoft bana paramı veriyor herkes seçmekte özgür sana nekadar lumia al desemde sen kafana yatanı istediğini alacaksın dostça bi öneri benimki :gulumse
Pondusss' Alıntı: lütfen konuda tartışma çıkmasın Genişletmek için tıkla ... böyle şeylerden tartışma çıkarmam ben sonuçta microsoft bana paramı veriyor herkes seçmekte özgür sana nekadar lumia al desemde sen kafana yatanı istediğini alacaksın dostça bi öneri benimki :gulumse