Amaru Shady Üye Konu Sahibi ByGolsime' Alıntı: Evet konum silindi ama unutma şöyle bi söz vardır; Konumu sildirebilirsin ama ruhumu asla! Genişletmek için tıkla ... böyle bi söz mü varmış - - - Eklendi - - - Necmati' Alıntı: telefonmu seni kullanıyo Genişletmek için tıkla ... acaba
ByGolsime' Alıntı: Evet konum silindi ama unutma şöyle bi söz vardır; Konumu sildirebilirsin ama ruhumu asla! Genişletmek için tıkla ... böyle bi söz mü varmış - - - Eklendi - - - Necmati' Alıntı: telefonmu seni kullanıyo Genişletmek için tıkla ... acaba
GuitaristBoy Üye Necmati' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... necmi özledik seni ya hiç cevap yazmıyodum
Matador03 Üye ben de öyle yapmayı düşünüyorum Furkan ama satmak manasında değil anneme ya da babama vereceğim
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Matador03' Alıntı: ben de öyle yapmayı düşünüyorum Furkan ama satmak manasında değil anneme ya da babama vereceğim Genişletmek için tıkla ... benim babam için alo desin yeter annem için de biraz büyük. Bu paraya biraz daha ekleyip fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum
Matador03' Alıntı: ben de öyle yapmayı düşünüyorum Furkan ama satmak manasında değil anneme ya da babama vereceğim Genişletmek için tıkla ... benim babam için alo desin yeter annem için de biraz büyük. Bu paraya biraz daha ekleyip fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum
Matador03 Üye Pondusss' Alıntı: benim babam için alo desin yeter annem için de biraz büyük. Bu paraya biraz daha ekleyip fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... yakışır ben 4s alacak olursam s2 yi anama verecem ya da ablama
Pondusss' Alıntı: benim babam için alo desin yeter annem için de biraz büyük. Bu paraya biraz daha ekleyip fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... yakışır ben 4s alacak olursam s2 yi anama verecem ya da ablama
Amaru Shady Üye Konu Sahibi __xXx__' Alıntı: bence parayı bankaya koy ayfon alacağın zaman lazım olur Genişletmek için tıkla ... ama kamera - - - Eklendi - - - yavuzkaraca' Alıntı: hayırlısı olsun birader Genişletmek için tıkla ...
__xXx__' Alıntı: bence parayı bankaya koy ayfon alacağın zaman lazım olur Genişletmek için tıkla ... ama kamera - - - Eklendi - - - yavuzkaraca' Alıntı: hayırlısı olsun birader Genişletmek için tıkla ...
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: ama kamera - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... yeni ayfon alınca kameraya ne gerek var?
Pondusss' Alıntı: ama kamera - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... yeni ayfon alınca kameraya ne gerek var?
Amaru Shady Üye Konu Sahibi __xXx__' Alıntı: yeni ayfon alınca kameraya ne gerek var? Genişletmek için tıkla ... onu seneye bu zamanlarda alacağım, sınavdan sonra. O zamana kadar kamera kullanacağım. Hem sonra daha iyi bi kamera almayı düşünüyorum
__xXx__' Alıntı: yeni ayfon alınca kameraya ne gerek var? Genişletmek için tıkla ... onu seneye bu zamanlarda alacağım, sınavdan sonra. O zamana kadar kamera kullanacağım. Hem sonra daha iyi bi kamera almayı düşünüyorum
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: onu seneye bu zamanlarda alacağım, sınavdan sonra. O zamana kadar kamera kullanacağım. Hem sonra daha iyi bi kamera almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin o zaman smart
Pondusss' Alıntı: onu seneye bu zamanlarda alacağım, sınavdan sonra. O zamana kadar kamera kullanacağım. Hem sonra daha iyi bi kamera almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin o zaman smart
Amaru Shady Üye Konu Sahibi __xXx__' Alıntı: sen bilirsin o zaman smart Genişletmek için tıkla ... işte burda en büyük sorun ortaya çıkıyor paşa, kamera arıyorum hâlâ
__xXx__' Alıntı: sen bilirsin o zaman smart Genişletmek için tıkla ... işte burda en büyük sorun ortaya çıkıyor paşa, kamera arıyorum hâlâ
Amaru Shady Üye Konu Sahibi __xXx__' Alıntı: bütçen ne kadar? Genişletmek için tıkla ... kamera için 1000 lira.
Amaru Shady Üye Konu Sahibi __xXx__' Alıntı: canon ya da nikon al onlara yetmezse cybershot bak Genişletmek için tıkla ... 1000 liradan biraz pahalı bir Nikon bir Canon bir de Sony buldum
__xXx__' Alıntı: canon ya da nikon al onlara yetmezse cybershot bak Genişletmek için tıkla ... 1000 liradan biraz pahalı bir Nikon bir Canon bir de Sony buldum
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: 1000 liradan biraz pahalı bir Nikon bir Canon bir de Sony buldum Genişletmek için tıkla ... daha başka bi fikrim yok
Pondusss' Alıntı: 1000 liradan biraz pahalı bir Nikon bir Canon bir de Sony buldum Genişletmek için tıkla ... daha başka bi fikrim yok
Amaru Shady Üye Konu Sahibi __xXx__' Alıntı: daha başka bi fikrim yok Genişletmek için tıkla ... anlayan bir kaç kişi bulmam lazım
__xXx__' Alıntı: daha başka bi fikrim yok Genişletmek için tıkla ... anlayan bir kaç kişi bulmam lazım