doctorrr Üye yalnız ekranı falanda geniş film oyun vs. keyifli olur ayriyetten telefon güzel güle güle kullan
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap .Doktor' Alıntı: yalnız ekranı falanda geniş film oyun vs. keyifli olur ayriyetten telefon güzel güle güle kullan Genişletmek için tıkla ... Hem de ne geniş Onu bilgisayarın monitörü bile yapabilir
.Doktor' Alıntı: yalnız ekranı falanda geniş film oyun vs. keyifli olur ayriyetten telefon güzel güle güle kullan Genişletmek için tıkla ... Hem de ne geniş Onu bilgisayarın monitörü bile yapabilir
Metin MF Üye M. tAHA' Alıntı: he valla bıde fotolara o kadar güzel optik zoom yapıyor kı cok büyüledi beni Genişletmek için tıkla ... turkcell reklamındaki garson mustafa sandal gibi ezik hissettim şu an kendimi malesef bende yoook
M. tAHA' Alıntı: he valla bıde fotolara o kadar güzel optik zoom yapıyor kı cok büyüledi beni Genişletmek için tıkla ... turkcell reklamındaki garson mustafa sandal gibi ezik hissettim şu an kendimi malesef bende yoook
Metin MF Üye M. tAHA' Alıntı: zamanla olur metin sabret daha iyileri cıkacakmıs Genişletmek için tıkla ... hep öyle derler zaten
M. tAHA' Alıntı: zamanla olur metin sabret daha iyileri cıkacakmıs Genişletmek için tıkla ... hep öyle derler zaten
ltfcn01 Üye Babamda 24 'ünden 30 'una kadar alacağım kartları ödeyeyim dedi 28'i oldu hala Ses seda yok Çakıl Mavisi almayı düşünüyorum bende S3
Babamda 24 'ünden 30 'una kadar alacağım kartları ödeyeyim dedi 28'i oldu hala Ses seda yok Çakıl Mavisi almayı düşünüyorum bende S3
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Bağımsız karar vermene çok seviniyorum Tebrik ederim. İlla MARKA deyip telefon almamışsın, ihtiyacını göz önünde bulundurmuşsun
Bağımsız karar vermene çok seviniyorum Tebrik ederim. İlla MARKA deyip telefon almamışsın, ihtiyacını göz önünde bulundurmuşsun
abandonware Üye Metin' Alıntı: sen de mi taha ulen şu yaz bi gelsin 603'ü satıp ya s3 ya da n9 alacam Genişletmek için tıkla ... n9
Metin' Alıntı: sen de mi taha ulen şu yaz bi gelsin 603'ü satıp ya s3 ya da n9 alacam Genişletmek için tıkla ... n9
M. tAHA Üye Konu Sahibi ibrahim bulak' Alıntı: bende htc evo istiyom Genişletmek için tıkla ... ınsllah x-scarface' Alıntı: hayırlı uğurlu olsun taha Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Rambo_FT' Alıntı: Bağımsız karar vermene çok seviniyorum Tebrik ederim. İlla MARKA deyip telefon almamışsın, ihtiyacını göz önünde bulundurmuşsun Genişletmek için tıkla ... aynen benım ıhtıyacımı karsıladı ondan.
ibrahim bulak' Alıntı: bende htc evo istiyom Genişletmek için tıkla ... ınsllah x-scarface' Alıntı: hayırlı uğurlu olsun taha Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Rambo_FT' Alıntı: Bağımsız karar vermene çok seviniyorum Tebrik ederim. İlla MARKA deyip telefon almamışsın, ihtiyacını göz önünde bulundurmuşsun Genişletmek için tıkla ... aynen benım ıhtıyacımı karsıladı ondan.