Metin137 Üye sozturk065' Alıntı: Oyunu bitiren var mı? Genişletmek için tıkla ... ben bitirmiştim çok güzel ama zor bir oyundur eğer aranızda s60v3 kullanan varsa ona oyunun hilesini gösterebilirim ama ben hilesiz bitirmiştim
sozturk065' Alıntı: Oyunu bitiren var mı? Genişletmek için tıkla ... ben bitirmiştim çok güzel ama zor bir oyundur eğer aranızda s60v3 kullanan varsa ona oyunun hilesini gösterebilirim ama ben hilesiz bitirmiştim
ahmetdel Üye oyun 7 bölümden oluşuyor para üreten ilk fabrikadan 2 tane kur silah güçlendiren fabrikadan kur oyun kolaylasiyor
oyun 7 bölümden oluşuyor para üreten ilk fabrikadan 2 tane kur silah güçlendiren fabrikadan kur oyun kolaylasiyor
Metin137 Üye sozturk065' Alıntı: 6300'da oynuyorum.s40 için verirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla ... malesef yok çünkü sorcerer denen programla hile yapılıyordu onun s40 versiyonunu bulursan gösterebilirim - - - Eklendi - - - www.maxicep.com/symbian-s60v3-oyunlari/art-of-war-2-multiplayer-687405.html#post5165888 buda benim konum art of war'ın liberation of peru sürümü üstelik ingilizce
sozturk065' Alıntı: 6300'da oynuyorum.s40 için verirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla ... malesef yok çünkü sorcerer denen programla hile yapılıyordu onun s40 versiyonunu bulursan gösterebilirim - - - Eklendi - - - www.maxicep.com/symbian-s60v3-oyunlari/art-of-war-2-multiplayer-687405.html#post5165888 buda benim konum art of war'ın liberation of peru sürümü üstelik ingilizce