emreli01
Üye
-
Konu Sahibi
-
anladım hocam özellikle merak ettigim şu ben kasayı yiğenime alacagım için öyle ahım şahım bişe olsun demedim bizim enişteyede bu kasayı alacağız buna göre nasıl olur die merak ediyorum performans açısındanşimdi senin seçtiğin parçalara baktım şöyle diyeyim.
monitör güzel ancak VGA girişli o para etmez.. DVI dijital seç 230 liraya.
ekran kartı 4830 seçmişsin dx11 desteği yok yeni oyunlardan birçogu dx11 istiyor. ayrıca zaten çok iyi bir kartta değil.
işlemci anakart ram neyse lafım yok. ama 60 lira gidip dvdroma verme... kasada duracak kullanmayacaksın bile.. millet 2. elden 20 liraya veriyor tertemiz dvdromları..
kasaya gelirsek idare eder alınabilir. neyse ben bir bakayım şimdi değişiklikleri yapar yazarım linkleri
hocam sizin bu konuda bilgili oldugunuzu düşünüyorum bu kasa yı bu kasa ile kıyasladıgımzda hangisi daha iiyi olur :görünürde iyi ama hazır pc den performans alamazsınız. ekran kartları çok düşük olur hiç oyun açmaz....... ayrıca senin topladıgın kasada anakart işlemci uyumsuz. seçtiğin ram stokta yokmuş bide.
bak şimdi ben dvdrom koymuyorum..
sistem şu şekilde. 1030 TL.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
monitör DVI bağlantılı en iyi kalitede görüntü alırsın.
ama yinede ucuz olsun dersen senin seçtiğin monitörü alabilirsiniz.
tabikide toplama kasadan daha iyi performans alırsın.hocam sizin bu konuda bilgili oldugunuzu düşünüyorum bu kasa yı bu kasa ile kıyasladıgımzda hangisi daha iiyi olur :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
analdım hocamtabikide toplama kasadan daha iyi performans alırsın.
i5 işlemcinin standart kullanıcı için seçtiğimiz G2030 işlemciden üstün gelen bir yanı yok.
heleki oyun oynanacaksa experdeki HD7350 ekran kartıyla oyun oynayamazsın..
ancak seçtiğim HD7750 kart ile yüksek ayarda oyunları sorunsuz oynayabilirsin
hocam monitör olarak aoc un dediğim monitörü alacagım o monitör yeterTabiki
monitörü senin seçtiğin yaparsan tam 1000 lira yapar..
60 liraya ya DVDrom alırsın. yada ekran kartını HD7770 yapabilirsin.
Bilmiyorum hoca forum donanımda açtım oradaki kişide sizin çizdiğiniz kasya kötü dedi anlamadım valla :/sistem için şunu söyledi o kişi ''O sistemi gidip alırsan kuramassın,zaten ordakiler kurulmicanı söyler.Çünkü 1150 sokete 1555 soketli işlemci seçmişsiniz.''gt630 nereee hd7750 nere.
benim yazdıgım sistem herşeyiyle orantılı alınacak bir kasa.
baktınız mı hocam benim kafa uçtu vallaadam doğru söylemiş senin topladıgın kasa 1150 pine 1155 pin uygun değil.
ben bunu sana söyledim zaten..
donanımdaki konunun linkini pm at bana
L-lumie R. Bu konuda yardımcı oldu bedende bi b.. biliyoor zannettimdh de o sistemi toplayan saçmalamanın rekorlarını kırmış resmen. apu sistem toplamış gt630 ekran kartı eklemiş. ne işe yarıyacak bu? apu sistemin grafik kartı kullanılamaz oluyor bu durumda eee o zaman apu işlemciye fazla para ödemenin gereği ney? amd hd7570, hd7750 gibi bir ekran kartı eklese anlardım cf olarak apu ile kullanılır oldukça iyi de performans verebilirdi. ama dh de toplayan arkadaş bu işi bilmiyormuş kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?