hassan cingöz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Adam kendisi yazmış ekran açık kaldığı zaman yanma oluyor diye herhangi bi ekran görüntüsü de yok nerden bilebilebiliriz? Sen görmeden nasıl emin oldun öyle olmadığına?Cihazı güncellemeden once ya da sıfırladınız mı? Sıfırlamadıysanız sıfırlayın derim kasma sorunlarını ortadan kaldırırsınız.amoled yanması falan olmamış önce bir okuyun sadece ekranın bir yeri kalıcı gri olmuş temada o onu kapatmak istiyor
Sent from mTalk using lumia950
Adam kendisi yazmış ekran açık kaldığı zaman yanma oluyor diye herhangi bi ekran görüntüsü de yok nerden bilebilebiliriz? Sen görmeden nasıl emin oldun öyle olmadığına?
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlış anladık herhalde oruç başa vurdu"üst ekran bildirim sekmesi gri olmuş.biliyorsunuz samsung amoled ekranlarda uzun süre aynı renkli kalan bölge yanıyor ve iz kalıyor ekranda. Ben bu gri bölümü nasıl eskisi gibi şeffaf hale getirebilirim.bahsettiğim yer saat şarj bilgileri yazan üst bölüm. "
Burada ben yanmasını önlemek istediğini anlıyorum siz nereden çıkardığınız yandığını bir daha okuyun
Okunmadığımızda nereden uyduruyorsun? Al sana cümle açık açık amoled yanığı olduğu belirtilmiş. Önce konuyu okumanı öneriyorum.Cihazı güncellemeden once ya da sıfırladınız mı? Sıfırlamadıysanız sıfırlayın derim kasma sorunlarını ortadan kaldırırsınız.amoled yanması falan olmamış önce bir okuyun sadece ekranın bir yeri kalıcı gri olmuş temada o onu kapatmak istiyor
4. yaşıdır o hocamBen okuyunca yazılımsal olduğunu anlamışTİM. Bende s3 mini var ona hiçbişey olmadı. Bu ocak ayı 5 yaşına girecek.
2012 ocak aldıkKonunun sahibi güncelleme sonrası durumdan bahsediyor bence bariz yazılımsal olduğu rootlayıp xposedle yolunu bulsun derim.
4. yaşıdır o hocam2013 den 2014 e 1 yaş 2014 den 2015 e 2 yaş 2015 den 2016 ya 3 yaş 2016 dan 2017 ye 4 yaş
2012 ocakta o telefon ortalıkta yoktu hocam2012 ocak aldık
ama telefon gerçekten çok sağlam. 1 kez pili bozuldu garanti yenisini verdi. *Büyük ihtimal ben bozdum tablet sarjına taktım ). Kasası soyuldu o kadar
Aynen benimde aklıma geldi ama note 4'te S6 S7 gibi güç tasarufunda panel gri oluyor mu emin değilim.Benim bildiğim güç tasarrufunu açınca sadece o kısım gri oluyor onun dışında güç tasarrufu kapalı iken gri olmaması gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?