Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi arkadaşlar wireless ışığı kapanmıyor hiç nasıl kapatırım pc de sürekli olarak yeşil ışık yanıyor fn+f2 yapıyorum yine kapanmıyor sürekli açık, pc tekrar başlattım olmadı batarya çıkardım taktım yine olmadı nasıl kapanıyor bu yav...
pc de sürekli olarak yeşil ışık yanıyor fn+f2 yapıyorum yine kapanmıyor sürekli açık, pc tekrar başlattım olmadı batarya çıkardım taktım yine olmadı nasıl kapanıyor bu yav...
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi yok dostum anahtar sadece klavyede var, kablosuz tum özellikleri kullanamiyorum yardım lütfen
phasan Üye 10baros10' Alıntı: yok dostum anahtar sadece klavyede var, kablosuz tum özellikleri kullanamiyorum yardım lütfen Genişletmek için tıkla ... Alt tusuna bas ve bide f8 bas ordan olur
10baros10' Alıntı: yok dostum anahtar sadece klavyede var, kablosuz tum özellikleri kullanamiyorum yardım lütfen Genişletmek için tıkla ... Alt tusuna bas ve bide f8 bas ordan olur
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi birazdan denerim dostum inşallah olur - - - Eklendi - - - ya bir de pc kablosuz ağlarin hiçbirini görmüyor kablosuz özelliğini kullanamiyorum hiç... - - - Eklendi - - - phasan' Alıntı: Alt tusuna bas ve bide f8 bas ordan olur Genişletmek için tıkla ... olmadı dostum - - - Eklendi - - - phasan' Alıntı: Alt tusuna bas ve bide f8 bas ordan olur Genişletmek için tıkla ... olmadı dostum
birazdan denerim dostum inşallah olur - - - Eklendi - - - ya bir de pc kablosuz ağlarin hiçbirini görmüyor kablosuz özelliğini kullanamiyorum hiç... - - - Eklendi - - - phasan' Alıntı: Alt tusuna bas ve bide f8 bas ordan olur Genişletmek için tıkla ... olmadı dostum - - - Eklendi - - - phasan' Alıntı: Alt tusuna bas ve bide f8 bas ordan olur Genişletmek için tıkla ... olmadı dostum