arkadaşlar sizce ne yapayım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

messevim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sizce ne yapayım ?
3 aylik htc wildfire s im var. Nokia 700e takas edeyim mi ?

Nokia 700 kullanışlı mi ? şarj i nasıl gidiyor ? hızlı bir telefon mu ? kullananlar bu sorulara cevap verirlerse sevinirim.

ben fazla oyun sevmem. ama arada oynarım. uygulama lar a merakim vardır. arada değişik değişik uygulamalar yükleme yi denerim. bol bol mesajlaşırim. biraz da internet e girerim. fotoğraf çekmeyi severim.

Nokia 700 bu ihtiyaçlar ı mi karşılar mi sizce ?

Arkadaşım Aldı Aldığına Başından Pişman Daha 4 gün Kullandı Batarya 20 Dakika Gidiyordu Ve Telefonu Bir Anlığına Sinirlenip Yere Fırlattı Camı Çizildi Ve Her Açıldığında Sistem Hatası Ve Reststar Atıyordu Format Üstü Format Attı Ama Olmadı Sonunda Servise Gönderdi Nokıa 700 ü Yenisini Göndereceklerini Söylediler Gönderip Geldindede Vatan Computerdan Yani Aldığı Yere İade Edip XPeria Miro Alıcam Diyor Kendisi Bu Arada Ben Söylüyümde Yinede Sen Düşün

messevim

Üye
    Konu Sahibi

batarya 20 dk mi gidiyor du? ilginç... sanırım arızalı bir telefon almış .. acaba aynı sorunu yaşayan başka Nokia 700 kullanıcı si varmı .

Tahminim Batarya ve Girişteki Dişler Hasarlıydı Ondan Öyleydi Bende Arkadaşımın Yerinde Olsam Xperia Miro Alırdım Büyük İhtimal Ama Ben Öyle Hatalar Yapmam

- - - Eklendi - - -

Yani Alıcağım Dediğim Telefon Nokıa Olmaz

messevim

Üye
    Konu Sahibi

hm. ama ben sıfır almayacağım. dediğim gibi bir arkadaş ile takas edeceğim. edeyim mi yoksa etmeye yım mi ?.

Tepkiler: KinG Tornado

asigsasi

Üye
bu saatten sonra lumia derim

Tepkiler: KinG Tornado

messevim

Üye
    Konu Sahibi
hadi yav. neden ? o kadar mi kötü bu Nokia 700 ?

messevim

Üye
    Konu Sahibi
haklısın kalmadı ama ben şahsen wildfire s te android keyfini çıkaramıyorum, toplam 120 mb boş yeri var sadece. ve 2-3 oyun veya uygulama yüklediğim de de teleefon az bellek uyarası veriyor, bunun çözümü telefona root atmak ama oda garantı dişi bırakıyor telefonu.

degistir gitsin en azindan senin telefondan iyidir

MaxipmaN

Üye
bugün mediamrkt'a gittim ortada sepete 603 leri attırmışlar ne alırsan 1 milyon gibi duruyordu

foto kalitesi iyi fakat af yok. Uygulamalar idare etmez ama ben olsam wildfire s ile degisirdim. Android ama iyi deil o kadar. Ama 700 kullanisli ona gore. Benim telefon iki gunu rahat cikariyo pili sanirim oda cikarir . Symbian yeni kullanacaksan baya bi hd ve normal oyun var. Bide hacklersen telefonu hosuna gider.kisaca wildfire s ile takas edilir bi telefon.

- - - Eklendi - - -

ayrica htc yi ikinci el biraz zor satarsin. Sivas da almiyolar o tip kimsenin fazla bilmedigi telefonu. Satarken kolay olur hem

messevim

Üye
    Konu Sahibi

düşüncelerin için teşekkür ederim..

birkaç arkadaş daha düşüncelerini yazsın bakalım ne diyecekler

hizan

Üye
arkadaşım 700 serileri güzel telefon burada batarya 20 dakika gidiyor diyen arkadaş ya yalan söylüyor yada telefon 2. ci el batarya bozukta olsa 20 dakikadan fazla gider burası kesin.

forumdaki cfw lerden yükler isen batarya süresi en az 2 gün gider.

ve telefon biraz daha hızlanmış olur.

yazılım sorunu da yaşamazsın hacklediğinde hiç bir sorun yaşamazsın.
telefonu rahatlıkla alabilirsin.

messevim

Üye
    Konu Sahibi

tavsiye için teşekkürler. öyleyse ben takas i kabul edeyim. ama hack ısınden veya cwf midir ondan anlamam . yardım istesem bu konularda telefon. aldıktan sonra yardımlarınızi eksik etmezsiniz değil mi ?..)

kesinlikle uzak dur.telefonu satıp maxiplus5 alabilirsin.ayrıca sdkarta uygulama rootsuz da kuruluyor.bilgisayardan.naparsan yap ama belleli hiçbir cihaza bulaşma.çok ağır pişman olursun.

messevim

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle uzak dur.telefonu satıp maxiplus5 alabilirsin.ayrıca sdkarta uygulama rootsuz da kuruluyor.bilgisayardan.naparsan yap ama belleli hiçbir cihaza bulaşma.çok ağır pişman olursun.

hoppala.... neden peki ? ayrıca yüklenmiyor root suz kesinlikle

çözümü var bilgisayarla.onu denemelisin.c6-01 kullanıyorum.berbat bir browser ı var.ek çözümler var ama hiçbiri flash player desteklemiyor.sizde puffin var olmadı dışardan yüklersiniz ama bizde flash lite 4 desteklitaratıcı mobil sitelerde bile kasıyor..kaliteli programlar ve oyunlar...wildfire s biliyorum donanımı sebebiyle kısıtlamalara sahip ama açtığı oyunların en az %40ı symbianda yok.tavsiyem turkcell maxiplus5e geçmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...