messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşım Aldı Aldığına Başından Pişman Daha 4 gün Kullandı Batarya 20 Dakika Gidiyordu Ve Telefonu Bir Anlığına Sinirlenip Yere Fırlattı Camı Çizildi Ve Her Açıldığında Sistem Hatası Ve Reststar Atıyordu Format Üstü Format Attı Ama Olmadı Sonunda Servise Gönderdi Nokıa 700 ü Yenisini Göndereceklerini Söylediler Gönderip Geldindede Vatan Computerdan Yani Aldığı Yere İade Edip XPeria Miro Alıcam Diyor Kendisi Bu Arada Ben Söylüyümde Yinede Sen Düşün
Tahminim Batarya ve Girişteki Dişler Hasarlıydı Ondan Öyleydi Bende Arkadaşımın Yerinde Olsam Xperia Miro Alırdım Büyük İhtimal Ama Ben Öyle Hatalar Yapmam
- - - Eklendi - - -
Yani Alıcağım Dediğim Telefon Nokıa Olmaz
bu saatten sonra lumia derim
hm. ama ben sıfır almayacağım. dediğim gibi bir arkadaş ile takas edeceğim. edeyim mi yoksa etmeye yım mi ?.
foto kalitesi iyi fakat af yok. Uygulamalar idare etmez ama ben olsam wildfire s ile degisirdim. Android ama iyi deil o kadar. Ama 700 kullanisli ona gore. Benim telefon iki gunu rahat cikariyo pili sanirim oda cikarir . Symbian yeni kullanacaksan baya bi hd ve normal oyun var. Bide hacklersen telefonu hosuna gider.kisaca wildfire s ile takas edilir bi telefon.
- - - Eklendi - - -
ayrica htc yi ikinci el biraz zor satarsin. Sivas da almiyolar o tip kimsenin fazla bilmedigi telefonu. Satarken kolay olur hem
arkadaşım 700 serileri güzel telefon burada batarya 20 dakika gidiyor diyen arkadaş ya yalan söylüyor yada telefon 2. ci el batarya bozukta olsa 20 dakikadan fazla gider burası kesin.
forumdaki cfw lerden yükler isen batarya süresi en az 2 gün gider.
ve telefon biraz daha hızlanmış olur.
yazılım sorunu da yaşamazsın hacklediğinde hiç bir sorun yaşamazsın.
telefonu rahatlıkla alabilirsin.
kesinlikle uzak dur.telefonu satıp maxiplus5 alabilirsin.ayrıca sdkarta uygulama rootsuz da kuruluyor.bilgisayardan.naparsan yap ama belleli hiçbir cihaza bulaşma.çok ağır pişman olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?