esmeran3
Üye
-
Konu Sahibi
-
Avrupa versiyonu ezer
4g gelmeden gelmez bize
İnan ki Samsung o fiyat çerçevesinde satmaya devam ederse daha s4 gibi çok çuvallar,Note serisine lafım yok fakat s3 ve s4 hiç bir zaman hoşuma gitmedi,LG G2,Nexus 5 gibi canavarlar açıkcası çok daha güzel,S4 2000 tl çıktıda ne oldu 1.350 oldu,bana kalırsa 1.400 verip yepyeni hemde güncelleme konusunda hiç bir sıkıntı çekmeyecek olan Nexus 5'i alırım,bu benim görüşümdür,herkesin görüşünüde saygım var,Samsung her saniye başı telefon çıkartıp telefonu bu denli eskitmeseydi keşke,sanki belediye dağıtıyor herkeste Samsung var arkadaş.
ne yıldızı kardeşim?Yani kardeşim memnunum ben
Her neyse Htc one ile ben inanırmısın o yıldızıın içindeki yazanları bile çekemedim ya
htc one var da noluyo ki. bak rom atayım derken yok onu aç şunu sil bunu kapat derken telefonu bozduk
garanyide yatışlarda. ne kart desteği ne de downloader modu yok. bunlar olsaydı işler kolaydı. konuyla alakası yok sadece söylemek istedim
ne yıldızı kardeşim?
kasa.. tabiki orası öyle ama androidi tamamen kendine göre özelleştiren ve göze hoş gelen sistemde htc de. hee bide boomsoundlarTeşekkür ederiz kardeşim HTC de telefon değil ama telefonda kasa var sadece
kasa.. tabiki orası öyle ama androidi tamamen kendine göre özelleştiren ve göze hoş gelen sistemde htc de. hee bide boomsoundlar
nasıl fark yok kardeşm. n73 de ses yüksekliği var netlik yok. htc öyle değil amakardeşim dayımda var ama benden s4 ümü istiyor al bunu bana s4 ü ver diyeBoomsound da pek fark yok n73 gibi çift hoparlör olunca bazı sesler daha net çıkıyor
bide telefonu ne kadar zorlarsan zorla ciddi bi ısınma kesinlikle olmuyo..
nasıl fark yok kardeşm. n73 de ses yüksekliği var netlik yok. htc öyle değil ama
n73 bilmiyorum demedim ki kardeşim. sadece sesi yüksek çıkıyo htc one gibi derinden ve 3 boyutlu sekilde temiz değilkardeşim ankarada isen sen telefonunu getir bende n73 ü bak bi çok net sesi var kardeşim ses hem yüksek hem net ne cızırtı ne bir patlama var
n73 bilmiyorum demedim ki kardeşim. sadece sesi yüksek çıkıyo htc one gibi derinden ve 3 boyutlu sekilde temiz değil
adamsınHtc'yi ekran keskinliği ses kalitesi kamera kalitesi ve samsung kadar ağır bir arayüze sahip olmaması,hattaha sırf o alüminyum kasası için tercih edebilirim,s4 çok kullandım kahrını çok çektim,HTC çok hoşuma gidiyor isterse telefon çalışmasın bozuk olsun,ama görüntüsü yetiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?