cyber
Üye
xperia u çift çekirdek mi ? tipide hoşuma gidiyor veletin aslında ha dur bakalım para hazır ama düşünüyorum acaba u nun kamerası nasıl ? internette v.s nasıl geziniyor ?
xperia u çift çekirdek mi ? tipide hoşuma gidiyor veletin aslında ha dur bakalım para hazır ama düşünüyorum acaba u nun kamerası nasıl ? internette v.s nasıl geziniyor ?
xperia u nun dahili hafızası 8gb ve microsd girişi yok birde ekran çözünürlüğüne bakarsan anlarsın
xperia u nun dahili hafızası 8gb ve microsd girişi yok birde ekran çözünürlüğüne bakarsan anlarsın
işlemci dual core ama artırılabilir hafıza yok ki hafıza senin için önemli değilse ideal bi tel bence
onu boşver ozaman bana galaxy wonder yolu gözüküyor...
otg uygun bir kablo,root işlemi yapıldıktan sonra ve bir uygulama ile tüm android de geçerlidir diye biliyorm
ben sana galaxy w yerine yine de neo v öneririm w da ram sıkıntısı yaşarsın haberin olsun
evet öyleymiş ama nekadar stabil çalışır bilmiyorum çeşitli romlar sayesinde de kazandırılabiliyormuş,neyse ben galaxy wonder almak istiyorum ekranı biraz daha büyük 3.7 inç ellerim büyük galaxy s2 ye tam oturuyor diyebilirim c6-01 in 3.2 inç ekranıyla hiç anlaşamıyordum,neyse olmadı wonder alırım birde kasko yaparım ona eğer memnun kalmazsam ürün bedelinin %60 ını 6 ay içinde geriye verebiliyorlar ama gold içinde alışveriş yapmak için tabiki,galaxy wonder'dan memnun kalırım gibime geliyor zaten 6 ay içinde güzel bir para biriktirirsem s2 ye bile geçebilirim 6 ay içinde galaxy wonder'ı 510 TL den alabileceklerini söylediler bilmiyorum belkide wonder'dan memnun kalırım çünkü iyi bir cihaz gibi duruyor custom romlar ile android 4.0 yüklerim olay biter...
galaxy wonder'da gta 3 oynanabiliyor mu ?
sen kararını vermişsin zaten arkadaşım ne kadar kasıo desek nafile..ben neo v de nova 3 kasmadan oynuyorum.apol 16 arkadaş kullanıo wonder sana 5 soru yanıtlamış ilkinde ufak tefek kasmalar olur demiş o kasmalar neo v de gram olmaz ama nese şimdiden hayırlı olsun wonder cihazınevet öyleymiş ama nekadar stabil çalışır bilmiyorum çeşitli romlar sayesinde de kazandırılabiliyormuş,neyse ben galaxy wonder almak istiyorum ekranı biraz daha büyük 3.7 inç ellerim büyük galaxy s2 ye tam oturuyor diyebilirim c6-01 in 3.2 inç ekranıyla hiç anlaşamıyordum,neyse olmadı wonder alırım birde kasko yaparım ona eğer memnun kalmazsam ürün bedelinin %60 ını 6 ay içinde geriye verebiliyorlar ama gold içinde alışveriş yapmak için tabiki,galaxy wonder'dan memnun kalırım gibime geliyor zaten 6 ay içinde güzel bir para biriktirirsem s2 ye bile geçebilirim 6 ay içinde galaxy wonder'ı 510 TL den alabileceklerini söylediler bilmiyorum belkide wonder'dan memnun kalırım çünkü iyi bir cihaz gibi duruyor custom romlar ile android 4.0 yüklerim olay biter...
galaxy wonder'da gta 3 oynanabiliyor mu ?
xxx arkadaşımızı dinlemiyomusun wonder kullanmış ram sıkıntısı yaşamış sonra neo v almış daha rahat çalışıyor diyor.bndede neo var bnde ram boşluğu en az 150 altına hiç inmedi ve en yüksekte 200 mb gördüm.yukarıdaki yazılardada arkadaş 5 soru yanıtlamış o bile sölüyo ram fazla harcadığını ve otg özelliği yok wonderde anca rootla yaparsın root yaparsanda cihaz garantiden çıkar.neo v de otg var neo v öneririm..pişman olmazsın
| Sony Ericsson Xperia neo V Sar Değeri : 1,10 W/KG Samsung Galaxy Wonder Sar Değeri : 0.52 W/KG benim için sar değerleri önemli,sağlığımı düşünüyorum... |
bi arkadaş hem neo v de hemde wonder da gta3 ün sadece 1 dk oynanıp sonra telefonun kitlendiğini söylemişti
öncelikle belirtiyim yanlış anlaşılma olmasın üstteki yorumu bu yorumunu görmeden yazdım,iki cihaz da da 512 MB ram var sanırım ikisinde de android var acaba bu kayıbın bir sebebi olabilir mi ? belkide doğru söylüyorsunuzdur neo v daha iyidir birşey diyemem o tartışılır...
Sony Ericsson Xperia neo V Sar Değeri : 1,10 W/KG
Samsung Galaxy Wonder Sar Değeri : 0.52 W/KG
benim için sar değerleri önemli,sağlığımı düşünüyorum...
- - - Eklendi - - -
yani neden kastığını anlayamadım ? ikisinin de ram i 512 wonder in işlemcisi daha iyi...
yinede kullananları dinlemek istiyorum arkadaşlar sonra pişman olmak istemiyorum...
- - - Eklendi - - -
nekadar kötü bir durum,durun kullanıcı yorumlarının devamını bekliyorum...
- - - Eklendi - - -
xperia u nasıl acaba şimdi benim kafam oraya gitti hafıza kartı takılamıyor dahili 8 gb hafızası var dediniz...
gene söylüyorum wonderin işlemci yüksek ama normalde 1ghz overlock ile samsung 1.4 yapmıs yani işlemci entegresi 1ghz programlarla yükseltmiş samsung 1.4 yapmış sar değerine gelince telefon zaten hep bas ucunda olcak öle veya böle etkileneceksin farketmiyo bişi genede sen bilirsin
bi arkadaş hem neo v de hemde wonder da gta3 ün sadece 1 dk oynanıp sonra telefonun kitlendiğini söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?