YusufCn01 Üye -omer-' Alıntı: ok tamam --------------- Ekleme --------------- Bişi sorcam sana pc bağlantı kablosu vediler mi?Yani kutudan öle bişi çıktımı ben telpadan aldım ve öle bişi çıkmadı.... Genişletmek için tıkla ... bendede yok çok sorun yaşıyorum onun yüzünden
-omer-' Alıntı: ok tamam --------------- Ekleme --------------- Bişi sorcam sana pc bağlantı kablosu vediler mi?Yani kutudan öle bişi çıktımı ben telpadan aldım ve öle bişi çıkmadı.... Genişletmek için tıkla ... bendede yok çok sorun yaşıyorum onun yüzünden
-omer- Üye Benim telefon bir ara kulaklığı çıkartırken "data kablosu çıkarıldı" diye bilgi verdi.Dmekki aynı girişin diğer ucuna usb girişi eklesen data kablosu olcakkk
Benim telefon bir ara kulaklığı çıkartırken "data kablosu çıkarıldı" diye bilgi verdi.Dmekki aynı girişin diğer ucuna usb girişi eklesen data kablosu olcakkk
eliferdem Üye hep oyunları yazmışsınız ya bana da yardımcı olun lütfen ya tema arıyorum yardımcı olacak kimsee yokmu
hep oyunları yazmışsınız ya bana da yardımcı olun lütfen ya tema arıyorum yardımcı olacak kimsee yokmu
ufukano07 Üye samsunglarda tema olayı büyük bir sorun bir an önce üreticilerin bu olaya el atması lazım
gizli_ajan Üye yha arkadaşlar oyun ii de ekran küçük olduğundan görünmüyo linkyollayın bu c30553 için hade