[DeathstorM]
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben daha almadım sadece liste var elimde hangi parçalar iyi değil veya değiştirsem daha iyi olur?hafıza 1 tb olabilirdi işlemci 4 çekirdek ama çift çekirdeğe göre %10 daha fazla performans için para bayıldın onun yerine hafıza alabirdin ram iyi ama ekran kartını ucuza kaçırmışın onun yerine HD4870 yada HD4850 alabilirdin yani 1Gb ile alakası yok onun saat hızları önemli ve üstündeki işlemci
Teşekkürler Çok Yardımcı Oldunbak arkadaşım alırsan ekran kartını palit al bu bir çünkü disbiritör çok iyi işlemci dedğim gibi değiş çift çekirdek al ben e8400 kullanıyom valla çok da iyi sonuçta hem müzik dinliyip hem oyun oynayıp hem pc taramasıve defrag yapmıcaksan boşuna alma derim ben hee ekran kartı işine gelince HD4850 ve ya HD4870 yada 9800GTX ve GTX260 alabilirsin istersen hafızayıda artır belki film arşivi yaparsn
Ne Önerirsin Bu Konu Hakkında?Soruyu şahıs olarak sormuşsun ama yinede ben bi cevap vereyim...
AMD çipsetli anakarta İNTEL işlemci nasıl takacan
Hmm...Arkadaşlar Bana Toplama Yaparmısınız Siz O Zaman Ben Pek Anlamıyorum Fiyat 1000-2000 Lira Arasında Olsun ama Oyun Performansı yüksek Olursa İyi OLur...Şimdiden İlginiz İçin Teşekkür EderimEğer bu şekilde alırsan parçaları çok ciddi uyum sorunu yaşayacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?