Arkadaşlar nokıa 6220c cok şarj yiyo..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Arkadaşlar nokıa 6220c cok şarj yiyo..!!
Arkadaşlar nokıa 6220c cok şarj yiyo..!! hiçbirşey yapmıyorum sadece arada müzik dinliyorum ama 1-2 gun anca dayanıyor bunun nedeni sizce ne olabilir?? yardım lütfen..

Arkadaşlar nokıa 6220c cok şarj yiyo..!! hiçbirşey yapmıyorum sadece arada müzik dinliyorum ama 1-2 gun anca dayanıyor bunun nedeni sizce ne olabilir?? yardım lütfen..
Arkadaşım zaten 900mAH pil var üzerinde müzikle 13 saat diyor zaten..
6220 classik
BP-5m ile Şarj süresi: 68 dakika
Kapasite: 900 mAh
Konuşma süresi: 2.5 saate kadar (WCDMA) ve 5 saate kadar(GSM)
Bekleme süresi: 280 saate kadar (WCDMA) ve 300 saate kadar (GSM)
Video Çekim(5.0 MP): 2 saat
Video Çekim(5.0 MP): 2 saat
Görüntülü arama: 1.6 saat
Video Playback(VGA 25-30 fps): 5.5 saat
Music Playback :13 saat
GPS Mapping: 4 saat

Konu Sahibi
eyvallah kardeşim.. eğer hiçbirşey yapmassak 5 gun falanmı dayanıyor şarj?

Katılıorm sana biladr.........şarj 2 gun gitmior ne b.kttan teledon anlamadım gitti

--------------- Ekleme ---------------

Lan akşam yatarken şarj 3 diş war kapatıorm teli ... Sabahleyn 1 diş war ....

Nadir

Emekli Yönetici
ilk şarjınızda 12 veya daha yüksek saatte şarj etmediyseniz pilin ömrü hemen biter..size tavsiyem orjinal bir pil alıp en az 12 saat ilk şarjla başlayıp bundan sonra hep pili tam bitirip doldurmanız..

benim bildiğim kadarıyla sadece konuşman bakımından 200 falan saat veriyor garanti sen ard arda mp3 dinlersen tabi biter pil , 5 6 gün falan mı dayansın ne bu gelirim hatımı ufak tefek bir batarya işte ....

EDİT: Konu ile ilgisiz resim mesajınızdan çıkarılmıştır.

kardeşim temayı telin kendi temasını kullanın sonra cift modu GSM ypın 2-3 gun dayanıyor denedim ben

luturi

Üye
ne boktan tel bu ya şarjı 1 gun anca gıdıyo

aslkerf

Üye
EE bu telefon özelliklerine 1saatte şarj olan pil o kadar gider 5.0 mp kamera GPS herşey var sen boyle bi telefonu o fiyata bulduguna şükret...

ogkman

Üye
bende kullanıyorum ve yoldayken surekli dinliyorum. yaklaşık hergunde 2 saat yolda kalıyorum ve mesaj kolik bir insan olarak sarjım bana 2 gün yetiyor 2 gunde bir dolduruyorum şahsen ama siz 5 gün yeten bişi istiyom derseniz koyun telefonu masanın ustune 5 gun sonra elinize alın anca oyle bu telefon yada gidin 1200 gibi bi telefon alın 2 hafta şarj etmediğim oldu onunla...

Şarj olayı bu telefon için gerçekten büyük sıkıntı ama aslkerf dediği gibi 5.0 mp kamera GPS gibi özellikli bi telefon için normal ben en çok sıkıntıyı gps'de çekiyorum günler geçtikçe ve şarj ettikçe pilin performansının düştüğünün ferkındayım o yüzden ya yedekpil imdadımıza yetişecek yada BP-5m 1100mh gücünde bir batarya olacaktır.

bataryayı değiştirdinmi? bide öyle dene hala sorun varsa teli sat gitsin elden çıkar

omer1230

Üye
ilk şarjınızda 12 veya daha yüksek saatte şarj etmediyseniz pilin ömrü hemen biter..size tavsiyem orjinal bir pil alıp en az 12 saat ilk şarjla başlayıp bundan sonra hep pili tam bitirip doldurmanız..

katılıyorum

arkadaşım,
telefonun göbek tuşunun durum ışığını kapattığın zaman 1 gün fazladan gider, eğer ki müzik ve film izlersen 2 katı şarj tüketiyor... diğer bir konu tüm telefonlar için üretilen bataryalar üretildiği ülkenin hava şartları ve telefon şebeke gücüne göre ölçülüyor, onun için kullanma klavuzu içindeki değerleri Türkiye de gören telefon çok nadirdir. Eğerki fazla konuşuyorsan ve ara sıra şebeke gücü düşüyorsa telefon b<ğlantı kesilmesin diye şebeke arama gücünü artırıyor ki bu özellik ise bataryadan güç tüketir.

Telefon daha 4 aylık dün bataryasını değiştirdim 14 saat şarz ettim ama 4 saat sonra batarya zayıf diye uyarı geldi kafayı yiyeceğim

Hiç bişi yapmanıza gerek yok
görüntü sensörünü minimuma getirin , 3-4gün garanti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...