Hasan Üye e51in mi vardı önceden ----------Eklendi @ 22:50:43 ---------- Yazıldı @ 22:47:50 ---------- tayrebaz' Alıntı: kardes tele su an cok dusuk cin elimdem geldigince cevrimici kalmaya calisiyorum. bide galiba senin tel e51 temadan tanidim. Genişletmek için tıkla ... Burda ne Dediğini anlamadım
e51in mi vardı önceden ----------Eklendi @ 22:50:43 ---------- Yazıldı @ 22:47:50 ---------- tayrebaz' Alıntı: kardes tele su an cok dusuk cin elimdem geldigince cevrimici kalmaya calisiyorum. bide galiba senin tel e51 temadan tanidim. Genişletmek için tıkla ... Burda ne Dediğini anlamadım
tayrebaz Üye evet cok memnundum n73 almistim onun yerine ram yuzunden bin pisman oldum joystick de cabasi :-) ----------Eklendi @ 22:53:23 ---------- Yazıldı @ 22:50:53 ---------- hangi kismini acaba?
evet cok memnundum n73 almistim onun yerine ram yuzunden bin pisman oldum joystick de cabasi :-) ----------Eklendi @ 22:53:23 ---------- Yazıldı @ 22:50:53 ---------- hangi kismini acaba?
tayrebaz Üye yok ekran ve kamera cekici gelmisti o zaman acemiydim ram den islemci hizindan falan pek anlamiyordum ----------Eklendi @ 22:59:41 ---------- Yazıldı @ 22:58:18 ---------- bundad atmak istediklerimi atmiyor :-)
yok ekran ve kamera cekici gelmisti o zaman acemiydim ram den islemci hizindan falan pek anlamiyordum ----------Eklendi @ 22:59:41 ---------- Yazıldı @ 22:58:18 ---------- bundad atmak istediklerimi atmiyor :-)
Hasan Üye telefonun herbişeyini öğrendim bi de n79 var ondan aldığım şeyler: tema efektleri bunun gibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Telefonu programsiz yan ekran yapma Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Örneğin
telefonun herbişeyini öğrendim bi de n79 var ondan aldığım şeyler: tema efektleri bunun gibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Telefonu programsiz yan ekran yapma Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Örneğin
tayrebaz Üye babam telefoncu bitane dusse hemen alicam alan bi daha satmiyo yaw ----------Eklendi @ 23:19:04 ---------- Yazıldı @ 23:17:09 ---------- telefonun cok temiz gorunuyor ----------Eklendi @ 23:19:58 ---------- Yazıldı @ 23:19:04 ---------- kasasi yenimi?
babam telefoncu bitane dusse hemen alicam alan bi daha satmiyo yaw ----------Eklendi @ 23:19:04 ---------- Yazıldı @ 23:17:09 ---------- telefonun cok temiz gorunuyor ----------Eklendi @ 23:19:58 ---------- Yazıldı @ 23:19:04 ---------- kasasi yenimi?
Hasan Üye 2 sene oldu ----------Eklendi @ 23:40:10 ---------- Yazıldı @ 23:37:28 ---------- telefonu satmaya götürdüm hiç kimse almıyor
2 sene oldu ----------Eklendi @ 23:40:10 ---------- Yazıldı @ 23:37:28 ---------- telefonu satmaya götürdüm hiç kimse almıyor
tayrebaz Üye sarj bitti tel kapaniyor iyi uygular kardes ----------Eklendi @ 23:42:02 ---------- Yazıldı @ 23:41:18 ---------- kac para veriyorlar
sarj bitti tel kapaniyor iyi uygular kardes ----------Eklendi @ 23:42:02 ---------- Yazıldı @ 23:41:18 ---------- kac para veriyorlar
place3461 Üye Konu Sahibi arkadaşlar bu şekilde oldu mu hiçbir şey yapamıyorsunuz çünkü nete gitmeyi sağlayan veri olmadığı için ne yapsaniz boş..cepten net öldü bende..yarın müşteri hizmetlerini arayacağım
arkadaşlar bu şekilde oldu mu hiçbir şey yapamıyorsunuz çünkü nete gitmeyi sağlayan veri olmadığı için ne yapsaniz boş..cepten net öldü bende..yarın müşteri hizmetlerini arayacağım