Arkadaslar LÜTFEN yARDIM edin !!!!! Bi bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar LÜTFEN yARDIM edin !!!!! Bi bakın
Ben Bu Site Hakkında Pek Fazla Bişey Bilmiorum Ama Mart Ayında Ben Bu Sitedeeee Arama Yerine N70 Yazdımda Mobile xp diye bise geliodu altta onu yanlıslıkla telden sildim kurulumunu yani suan bu sitede ariom am bulamiom ayrıca arama butununa ne yazarsam hep aynı konular gelio nedenini söylermisiniz??? lütfen bana ulasın

EDİT: Mail adresi ile yardım talebine müsaade etmiyoruz.

Konu sahibinin isteği üzerine kilitlenmiştir!

dinccine

Üye
cvb nı yöneticilerde aramalısın ama ben sana yardımcı olayım.Değişik şeyler yaz yada tekrardan siteye üye ol bu sefer aynı hatayı tekrarlamaz bence

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
artık arama yaparken sorunum yok ama lütfen aradıgım seyi bulmaya yardım edin bu rarlı dosyada 2 tane progrramdı biri pack di bunları yükledikten sonra n70 te acılısında windows acilis sesi kapanısta windows kapanısı baslat menüsü media player filan vardı yazı tipi de ince ve kücük oluyodu cok güzel di lütfen yardım yanlıslıkla telden sildim acil yardımm

Nillowa

Üye
yardım etmek isterdim ama hiç bi fikrim yok.. üzerine çok konu yazılmış olabilir o yüzden moderatöre ulaşmaya çalış pm atabilirsin...

Tam aradığın şeyi boraya söylersen o sana yardımcı olabilir cep telefonu moderatörü o çünkü o kategoriyi o daha iyi bilir

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
saol adem abi lütfen cok lazim hepinize tesekkürler abicim sen bana bunu yaptın ya dile benden ne dilersen sanal alemdeeee

Odysseus

Üye
Önemli değil Barış. İyilik karşılıksız yapıldığında değerlidir. Sen indir keyfine bak.

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
abicim bu deil bide dosya bozuk dio benimö telde dedigim programın pack i kalmıs bakın onu gonderem size belki bulursunuz da sey abicim siteye nasıl koycam en iyisi msnneden gondrem abi lütfen bi bak

--------------- Ekleme ---------------

adem abi o deil benim msn nem bu Serseri_58_614@hotmail.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...