arkadaslar kizima isim ariyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yada evrimde olabilir.

Melisa olabilir.
Nur olabilir.
Neşe olabilir.
Aydan olabilir.
Esra olabilir.
Duygu olabilir.
Demet olabilir.
inci olabilir.
Buket olabilir.
Buse olabilir.
Melek olabilir.
Meltem olabilir.
Burcu olabilir.
Gül olabilir.
Özlem olabilir.
Ezgi olabilir.
Özge olabilir
Güneş olabilir.
Tuğba olabilir.
Ayça olabilir.
Pınar olabilir.
Kader olabilir.
Ela olabilir.
Bengü olabilir.
Dilek olabilir.
Nur olabilir.
Arzu olabilir.

Seçenek çok seçim senin

- - - Eklendi - - -

AMA BEN İREM İSMİNİ ÖNERİYORUM

İREM gerçekten güzel isim. Ve benim bi ara gönlümün olduğu kızdı

Allah analı babalı büyütsün. Allah'a hayırlı kul, vatana millete hayırlı birey, ana babaya hayırlı evlat olur inşallah. Sümeyye ismini önerebilirim, Sümeyye Annemiz İslamın ilk kadın şehididir. Kelime anlamı da Küçük gökyüzü, semacık olarak biliyorum.

sudenaz, yasemin, damla, yaprak, elif, rabia, rümeysa, merva, lâl, selda, begüm, öykü, sinem, tugba, gizem, aslı, gamze, melek olabilir.

waycell

Üye
    Konu Sahibi
symbian.forever sıkı bir calisma yapmis hrpinize ayri ayri tesekkur ediyorum ilgi ve alakanizdan dolayi ama karar vermek zor

waycell

Üye
    Konu Sahibi
aslinda aklimda yaren meyra ve basak var ama ne bileyim kararsizim hersey bende bitmiyor tabi esimede begendirmek gerek

Allah analı babalı büyütsün. Üç isimde çok güzel. Başak daha güzel sanki.

HAZAL güzel olur. Analı babalı büyütsün...

waycell

Üye
    Konu Sahibi
hazal aylin nisanur...cok guzel isimler

nazlican

Üye
benim kızım olrsa tuana ada koyarm kesin tuana kuranda da var.ECRİN de moda, güzel ve kuranda bi isim ALLAHın hediyesi anlamında.Yanınada NİSA eklerseniz güzel olr bnce berrak ismide güzel kızlar için temiz saf anlamında

bide ESİLA tavsiye ederim kuranda da var.

waycell

Üye
    Konu Sahibi

tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim

aklında yaren var demek o da güzel isim

vallahi biz önüne bir sürü seçenek sunduk. Karar sana ve eşine ait

bende bi kız arkadaş yapaydım iyiydi

sonra vay efendim sen niye sigara içiyon. Niye mutsuzsun. Yemin ediyom artık bu sebepten sokağa adım attığım yok.

Niye diye sorarsanız (?) dışarıda mutluluk var. Yani dışarda mutlu çiftleri gördükçe ben iyice kendime küsüyorum.

Işte benim hayatım. Okula gidiyorum eve geliyorum. Dışarda fazlasıyla kız olması bu kızların bana bakmadığı gerçeğini değiştirmez

drajes

Üye
nadya veya lena ya da bak derim ikiside
Lena:Lena ismi Alina ve isimlerinin sonundan gelmektedir.Arapça'da bizim için , bizden biri ve insan anlamlarına geliyor. Yunanca'da ise günışığı ya da ayışığı anlamına gelir. (ileride yurtdışına çıkarsada rahat eder)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...