BrainFree Üye Dopsy' Alıntı: hsupa E71 de var mı? Genişletmek için tıkla ... Var panpa. 3.5 g oluyor ya.
Mücahit G Üye BrainFree' Alıntı: Var panpa. 3.5 g oluyor ya. Genişletmek için tıkla ... 3.95 nasıl oluyor?
BrainFree Üye Dopsy' Alıntı: 3.95 nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla ... 3.95 yazmıyor bildiğim kadarıyla. 3.5 yazıyor ----------Eklendi @ 23:53:36 ---------- Yazıldı @ 23:53:09 ---------- E63 te yok zaten ablamın e72 si var ondan biliyom
Dopsy' Alıntı: 3.95 nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla ... 3.95 yazmıyor bildiğim kadarıyla. 3.5 yazıyor ----------Eklendi @ 23:53:36 ---------- Yazıldı @ 23:53:09 ---------- E63 te yok zaten ablamın e72 si var ondan biliyom
BrainFree Üye Dopsy' Alıntı: Ya varda. Baya yavaş yüklüyor. Genişletmek için tıkla ... Gece fllmi indirmeye koy uc browserle. Uc browseri indirmek için kullanıyorum zaten. Hiç kesilmiyor.
Dopsy' Alıntı: Ya varda. Baya yavaş yüklüyor. Genişletmek için tıkla ... Gece fllmi indirmeye koy uc browserle. Uc browseri indirmek için kullanıyorum zaten. Hiç kesilmiyor.
Mücahit G Üye BrainFree' Alıntı: Gece fllmi indirmeye koy uc browserle. Uc browseri indirmek için kullanıyorum zaten. Hiç kesilmiyor. Genişletmek için tıkla ... Denicem. ----------Eklendi @ 16:50:08 ---------- Yazıldı @ 16:44:52 ---------- İndirdim bakayım
BrainFree' Alıntı: Gece fllmi indirmeye koy uc browserle. Uc browseri indirmek için kullanıyorum zaten. Hiç kesilmiyor. Genişletmek için tıkla ... Denicem. ----------Eklendi @ 16:50:08 ---------- Yazıldı @ 16:44:52 ---------- İndirdim bakayım
Mücahit G Üye BrainFree' Alıntı: UC indirmede süper Genişletmek için tıkla ... Evet. Güzel programm. Tron Legacy indiriyorum. =)
BrainFree' Alıntı: UC indirmede süper Genişletmek için tıkla ... Evet. Güzel programm. Tron Legacy indiriyorum. =)
mstf_l Üye insallah biterse turkceleştiriyom ama uzun surcek gibi belki gaza gelirim yarın davraz yolunda bitiririm ----------Eklendi @ 19:24:35 ---------- Yazıldı @ 19:23:44 ---------- bildiginiz altyazılı film sitesi var mı
insallah biterse turkceleştiriyom ama uzun surcek gibi belki gaza gelirim yarın davraz yolunda bitiririm ----------Eklendi @ 19:24:35 ---------- Yazıldı @ 19:23:44 ---------- bildiginiz altyazılı film sitesi var mı
BrainFree Üye mstf_l' Alıntı: insallah biterse turkceleştiriyom ama uzun surcek gibi belki gaza gelirim yarın davraz yolunda bitiririm ----------Eklendi @ 19:24:35 ---------- Yazıldı @ 19:23:44 ---------- bildiginiz altyazılı film sitesi var mı Genişletmek için tıkla ... Vaaaaaay uc yi mi? ----------Eklendi @ 22:38:23 ---------- Yazıldı @ 22:38:00 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buraya bak bi
mstf_l' Alıntı: insallah biterse turkceleştiriyom ama uzun surcek gibi belki gaza gelirim yarın davraz yolunda bitiririm ----------Eklendi @ 19:24:35 ---------- Yazıldı @ 19:23:44 ---------- bildiginiz altyazılı film sitesi var mı Genişletmek için tıkla ... Vaaaaaay uc yi mi? ----------Eklendi @ 22:38:23 ---------- Yazıldı @ 22:38:00 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buraya bak bi
mstf_l Üye evet selman diye bi arkadasla onu yaptık bugun almanca da bazı kelimeler almanca olabilir ----------Eklendi @ 20:41:11 ---------- Yazıldı @ 20:39:06 ---------- o site tamamen dublaj heralde
evet selman diye bi arkadasla onu yaptık bugun almanca da bazı kelimeler almanca olabilir ----------Eklendi @ 20:41:11 ---------- Yazıldı @ 20:39:06 ---------- o site tamamen dublaj heralde
BrainFree Üye mstf_l' Alıntı: evet selman diye bi arkadasla onu yaptık bugun almanca da bazı kelimeler almanca olabilir ----------Eklendi @ 20:41:11 ---------- Yazıldı @ 20:39:06 ---------- o site tamamen dublaj heralde Genişletmek için tıkla ... Olsun be. Düzgün türkçeli mi? Bide türkçe karakter kullanabildiniz mi? Bakarsın maxipda takımına alıyolarmış seni ----------Eklendi @ 22:44:06 ---------- Yazıldı @ 22:43:33 ---------- Dublajsız bilmiyorum vallaha orası benim indirdiğim site.
mstf_l' Alıntı: evet selman diye bi arkadasla onu yaptık bugun almanca da bazı kelimeler almanca olabilir ----------Eklendi @ 20:41:11 ---------- Yazıldı @ 20:39:06 ---------- o site tamamen dublaj heralde Genişletmek için tıkla ... Olsun be. Düzgün türkçeli mi? Bide türkçe karakter kullanabildiniz mi? Bakarsın maxipda takımına alıyolarmış seni ----------Eklendi @ 22:44:06 ---------- Yazıldı @ 22:43:33 ---------- Dublajsız bilmiyorum vallaha orası benim indirdiğim site.
BrainFree Üye mstf_l' Alıntı: turkce karakter var ben elimden geldigince yaptım insallah hata olmaz Genişletmek için tıkla ... İnşallah. Hex işini benim de öğrenmem gerekiyor.
mstf_l' Alıntı: turkce karakter var ben elimden geldigince yaptım insallah hata olmaz Genişletmek için tıkla ... İnşallah. Hex işini benim de öğrenmem gerekiyor.