0sıfırcı Üye DarkredBlue61' Alıntı: noldu ruslarla aran mı açıldı bıraktın mı rus oyunlarını. amerigadan doğalgaz aldık diyemi trip atiyorsun yoksa Genişletmek için tıkla ... Hiçbiri Oyuna tevbe ettim
DarkredBlue61' Alıntı: noldu ruslarla aran mı açıldı bıraktın mı rus oyunlarını. amerigadan doğalgaz aldık diyemi trip atiyorsun yoksa Genişletmek için tıkla ... Hiçbiri Oyuna tevbe ettim
DarkredBlue61 Üye 0sıfırcı' Alıntı: Hiçbiri Oyuna tevbe ettim Genişletmek için tıkla ... farz ibadetlerinin önüne geçmediği sürece takılabilirsin sorun değil
0sıfırcı' Alıntı: Hiçbiri Oyuna tevbe ettim Genişletmek için tıkla ... farz ibadetlerinin önüne geçmediği sürece takılabilirsin sorun değil
0sıfırcı Üye DarkredBlue61' Alıntı: farz ibadetlerinin önüne geçmediği sürece takılabilirsin sorun değil Genişletmek için tıkla ... Büyük sorun Teşkil ediyordu Bağımlıydım Zor oldu. Ama Bıraktım
DarkredBlue61' Alıntı: farz ibadetlerinin önüne geçmediği sürece takılabilirsin sorun değil Genişletmek için tıkla ... Büyük sorun Teşkil ediyordu Bağımlıydım Zor oldu. Ama Bıraktım
DarkredBlue61 Üye 0sıfırcı' Alıntı: Büyük sorun Teşkil ediyordu Bağımlıydım Zor oldu. Ama Bıraktım Genişletmek için tıkla ... düğümü çöz at bişey olmaz sende
0sıfırcı' Alıntı: Büyük sorun Teşkil ediyordu Bağımlıydım Zor oldu. Ama Bıraktım Genişletmek için tıkla ... düğümü çöz at bişey olmaz sende