Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: one abi? bu iş böle gider Genişletmek için tıkla ... senin bura gelmeni sağlayan şey
Revengeful' Alıntı: one abi? bu iş böle gider Genişletmek için tıkla ... senin bura gelmeni sağlayan şey
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Allah razı olsun abi hafızam geldi Genişletmek için tıkla ... hadi geçmiş olsun
Kingmortall Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Bzm sonumz hc ii dql ben sóylüyorm Genişletmek için tıkla ... nereye gidiyoruz biz sonumuz ne olcak
minoo' Alıntı: Bzm sonumz hc ii dql ben sóylüyorm Genişletmek için tıkla ... nereye gidiyoruz biz sonumuz ne olcak
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: akışına bırakın :P Genişletmek için tıkla ... demi akışına bırak senide görücez
Revengeful Emekli Yönetici neyse siz sonucu öğrenene kadar stresten boğulun inşallah iyi sonuçlar alırsınız Bende kendime yeni bir saç modeli yapmayı düşünüyorum sürekli aynı şekilde taramaktan bıktım yaw Bende bunlarla uğraşıyom işte
neyse siz sonucu öğrenene kadar stresten boğulun inşallah iyi sonuçlar alırsınız Bende kendime yeni bir saç modeli yapmayı düşünüyorum sürekli aynı şekilde taramaktan bıktım yaw Bende bunlarla uğraşıyom işte
Revengeful Emekli Yönetici Şimdi benim saçım dalgalı hmm...Biraz uzunda... Arkayamı tarasam,ortadanmı ayırsam,kenardanmı ayırsam acaba... hmm... --------------- Ekleme ---------------
Şimdi benim saçım dalgalı hmm...Biraz uzunda... Arkayamı tarasam,ortadanmı ayırsam,kenardanmı ayırsam acaba... hmm... --------------- Ekleme ---------------