minoo Üye halil09' Alıntı: tamam ağlama minnoşş geçti bitti bak Genişletmek için tıkla ... he evt qeçti dmi oh
Perfect! Üye minoo' Alıntı: la qit çalış çalış walla Halil b.k yoluna qdiyorz Genişletmek için tıkla ... kader minnoşş ne diyeyim sayısaldan para çıkar diye düşünüyordum daha çıkmadı (tercihlere kadar çıkarsa duruma göre bakıcam artık )
minoo' Alıntı: la qit çalış çalış walla Halil b.k yoluna qdiyorz Genişletmek için tıkla ... kader minnoşş ne diyeyim sayısaldan para çıkar diye düşünüyordum daha çıkmadı (tercihlere kadar çıkarsa duruma göre bakıcam artık )
Kingmortall Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: la qit çalış çalış walla Halil b.k yoluna qdiyorz Genişletmek için tıkla ... pınar benide al giderken çagır at ben gelicem yeminle söz
minoo' Alıntı: la qit çalış çalış walla Halil b.k yoluna qdiyorz Genişletmek için tıkla ... pınar benide al giderken çagır at ben gelicem yeminle söz
minoo Üye kingmor' Alıntı: pınar benide al giderken çagır at ben gelicem yeminle söz Genişletmek için tıkla ... sen bizi orda bekliyosn sanıyodm ben Haliiiil
kingmor' Alıntı: pınar benide al giderken çagır at ben gelicem yeminle söz Genişletmek için tıkla ... sen bizi orda bekliyosn sanıyodm ben Haliiiil
Perfect! Üye ya hadi gidin gece gece ya (burdan 'ösym ye' selam söylüyorum bizi ne hallere sokuyo ya ) akıllı birtek genç kalmıcak yakında
ya hadi gidin gece gece ya (burdan 'ösym ye' selam söylüyorum bizi ne hallere sokuyo ya ) akıllı birtek genç kalmıcak yakında
minoo Üye aha Mert de qeldi tam olduk Gökhan o zmn bze takılma sen sonumz kötü bzm --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: ya hadi gidin gece gece ya (burdan 'ösym ye' selam söylüyorum bizi ne hallere sokuyo ya ) akıllı birtek genç kalmıcak yakında Genişletmek için tıkla ... aha işte ondan hastane faturasını ödesnler
aha Mert de qeldi tam olduk Gökhan o zmn bze takılma sen sonumz kötü bzm --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: ya hadi gidin gece gece ya (burdan 'ösym ye' selam söylüyorum bizi ne hallere sokuyo ya ) akıllı birtek genç kalmıcak yakında Genişletmek için tıkla ... aha işte ondan hastane faturasını ödesnler
Perfect! Üye valla kötü durumumuz ben tercihlerde bakırköy ruh ve sinir hastalıkları bölümünü yazıcam mesela kontejan açığıda varmış
valla kötü durumumuz ben tercihlerde bakırköy ruh ve sinir hastalıkları bölümünü yazıcam mesela kontejan açığıda varmış
Kingmortall Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: aha Mert de qeldi tam olduk Gökhan o zmn bze takılma sen sonumz kötü bzm --------------- Ekleme --------------- aha işte ondan hastane faturasını ödesnler Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: aha Mert de qeldi tam olduk Gökhan o zmn bze takılma sen sonumz kötü bzm --------------- Ekleme --------------- aha işte ondan hastane faturasını ödesnler Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye Erenköy de olabilr tbi Halil ama aynı yeri yazalm la belki kazanırız 1.tercih Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesi
Erenköy de olabilr tbi Halil ama aynı yeri yazalm la belki kazanırız 1.tercih Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesi
Perfect! Üye minoo' Alıntı: Erenköy de olabilr tbi Halil ama aynı yeri yazalm la belki kazanırız 1.tercih Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesi Genişletmek için tıkla ... aynen aynı sınıfta oluruz ( bizim gibi delilerde anca oraya )
minoo' Alıntı: Erenköy de olabilr tbi Halil ama aynı yeri yazalm la belki kazanırız 1.tercih Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesi Genişletmek için tıkla ... aynen aynı sınıfta oluruz ( bizim gibi delilerde anca oraya )
Kingmortall Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Mert'e ne qzl örnek oluyorz dmi Genişletmek için tıkla ... yaa yaa tabi yeni nesillere çok iyi örneksiniz
minoo' Alıntı: Mert'e ne qzl örnek oluyorz dmi Genişletmek için tıkla ... yaa yaa tabi yeni nesillere çok iyi örneksiniz