arkadaşlar bir yardımcı olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir yardımcı olun
arkadaşlar bir adet bluetooth cihazı aldım ama bir problem var, cihazı pc ye takınca aşagıda bulunan resimdeki hatayı alıyorum...

bi yardımcı olun arkadaşlar ya...olmuyor bir türlü hata nerdfen kaynaklanıyor acaba...

Exalans

Üye
dostum bluetooth cd ni kurman gerekli önce eğer cd yoksa dan yazılımı indir ortalama 13 mb olması gerekli ama şuda olabilir benim önceki bilgisayarda usb lerden biri çalışmıyodu ne takarsam takıyım yanıyamıyordu

Konu Sahibi
eywallah bakalım bi nasıl olacak...saol...

Kardeş Bluetooth Takınca Donanım Bulundu Diyosa Cd Sini Tanıt Ve Ondan Sonra Tak Olmazsa Bluetooth Yanmış Olabilir öbür Arkadaşın Sorusunuu Cevaplayım Usb Ne Takarsam Yanıyor Diyo Anakartın Uzerine Doğru Yerde Takılı Değilse Elektirik Fazla Geliyor Olabilir Ondan Yakabilir Dikkat Etsin Anakartı Bozabilirsin Teşşeküürler Dediklerim Işinize Yara Belki
Teknik Servis

bark_41

Üye
bluesoleilin bütün veriyonlarını denedim bilgisayarım xp ama hepsinde hatta kendi cdsinde bile 5 mb sınır koyuyor ne illet bi program bu ya..hani yazılımsız bluetooth adaptörü bilgiyara tanıttım iyi güzel hoş çalışıyor amaa bilgisayarı kapatıp açınca bilgisayarı kilitliyor...ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...